A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

Професійний догляд за килимами пропонує переможець програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»

Перед повномасштабним вторгненням чернігівець Ігор Волков займався професійним пранням та чищенням килимів. Після звільнення Чернігівщини від окупантів відновив діяльність і попри воєнні ризики працює та розвиває свій бізнес. Залучити додаткові кошти на розвиток допомогла грантова програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

12:03 31.05.2023

Цифра дня

2241 безробітний Чернігівщини цьогоріч долучився до суспільно корисних робіт і таким чином поповнив лави «Армії відновлення» країни. У переліку їх добрих справ - облаштування укриттів цивільного захисту, ремонтно-відновлювальні роботи, ліквідація стихійних сміттєзвалищ,  прибирання придорожніх та прибережних смуг. Також безробітні залучалися до виконання робіт для задоволення потреб ЗСУ - зведення фортифікаційних споруд, плетіння маскувальних сіток та виготовлення окопних свічок, заготівлі дров та приготування сухпайків для військових.

11:11 31.05.2023

Якщо держава надає підтримку, то нею варто скористатися, а зекономлені кошти спрямувати на розвиток підприємства

Так вважають на ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат» - підприємстві, яке давно співпрацює з Чернігівською обласною службою зайнятості і вже скористалося різними програмами компенсацій. Так, торік підприємство за працевлаштування за направленням служби зайнятості безробітної з числа ВПО отримало компенсацію витрат на оплату праці в сумі 15,4 тис. грн. Крім того, жиркомбінату за працевлаштування інших 8 переселенців під час дії воєнного стану була надана компенсація витрат на оплату праці в сумі 104 тис. грн.

10:35 29.05.2023

Яких працівників потребують аграрії Чернігівщини?

Попри воєнний стан весняно-польові роботи на Чернігівщині розпочалися вчасно. Підприємства сільськогосподарської галузі працюють, тримаючи економічний фронт, та потребують кадрів. На сьогодні в базі даних обласної служби зайнятості налічується 543 вакансії, з них 89 – у сільському господарстві. Найбільш затребувані:

14:55 19.05.2023

Ринок праці наразі потребує «робочих рук»

Про це свідчить переважна кількість вакансій у базі обласної служби зайнятості. На початок травня їх налічувалось 543. Більшість - на підприємствах переробної промисловості (29,1%), сільського господарства (15,5%), у сфері охорони здоров’я (11,4%), торгівлі (9,0%).

16:23 18.05.2023

Служба зайнятості підтримує переселенців

З початком повномасштабного вторгнення росіян значна кількість українців покинули рідні домівки та змушені були шукати кращої долі в інших громадах. І нині на Чернігівщині через постійні обстріли прикордоння люди продовжують виїжджати переважно вглиб області, рятуючи своє життя і життя дітей. На новому місці переселенці зіштовхуються з багатьма труднощами, серед яких – брак роботи. Щоб допомогти їм працевлаштуватись служба зайнятості пропонує низку безкоштовних сервісів і послуг та фінансово підтримує роботодавців, котрі беруть на роботу переселенців. До речі, в січні-квітні поточного року послугами державної служби зайнятості в області скористалися 426 переселенців, що більш ніж втричі перевищує показник минулого року. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка під час зустрічі з представниками місцевої влади, роботодавцями та внутрішньо переміщеними особами, які наразі проживають на території Дмитрівської громади Ніжинського району.

10:53 18.05.2023

По "Власній справі" – нові переможці

Визначено переможців 6-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту єРобота, який тривав з 10 по 23 квітня 2023 року. Про це повідомив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.

17:01 16.05.2023

Служба зайнятості допомагає переселенцям адаптуватися на ринку праці

Внутрішньо переміщеним особам пропонується низка безкоштовних сервісів та послуг, спрямованих на сприяння в працевлаштуванні на новому місці. Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка під час зустрічі з представниками місцевої влади, роботодавцями,  освітянами Сновщини та переселенцями, які нині проживають на території цієї громади.

10:48 15.05.2023

Роботодавцям компенсують витрати за працевлаштування деяких категорій безробітних і не тільки…

Про це йшлося під час зустрічей представників ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2», ДП «Пассервіс» та ТОВ «Пассервіс-люкс» з директоркою Чернігівського обласного центру зайнятості Лідією Падалкою.

10:54 09.05.2023

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території Бобровицької ОТГ

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського обласного центру зайнятості запрошує вас на консультаційні зустрічі щодо отримання послуг Державної служби зайнятості: працевлаштування, в т. ч. на тимчасові робочі місця, набуття нової професії. Зустрічі відбудуться в залі Бобровицького відділу Ніжинської філії Чернігівського обласного центру зайнятості 16.05.2023, 23.05.2023, 25.05.2023 року, початок об 10:00, за адресою: м. Бобровиця, вул. Незалежності, 48.

10:09 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь