A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

Служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку

ТОВ "Бейкері Фуд Індастрі", ТОВ «Овочева група», ТОВ «АР Козелець» є ринкоутворюючими підприємствами Козелеччини. Вони стабільно працюють і розвиваються, а тому час від часу потребують нових працівників. Уже не перший рік підібрати потрібні кадри їм допомагає служба зайнятості. Про шляхи подальшої співпраці, послуги служби зайнятості в період воєнного стану, зокрема фінансові стимули для роботодавців, йшлося під час зустрічей заступника директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергія Роговця з керівництвом цих підприємств.

10:00 09.05.2023

Програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»: У Прилуках працює кондитерський цех

Створювати солодкі смачні шедеври – її пристрасть і робота. Своє хобі прилучанка Ганна Голуб перетворила на успішний бізнес і вже майже шість років займається кондитерською справою професійно. Спочатку працювала вдома, виконуючи індивідуальні замовлення клієнтів, а торік завдяки підтримці родини зважилася відкрити кондитерський цех. На становлення бізнесу взяла мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

14:27 04.05.2023

Визначено чергових переможців по «Власній справі»

За повідомленням обласного центру зайнятості, переможцями 5-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», яка тривала з 27 березня по 9 квітня, стали 13 мешканців Чернігівщини. Вони  отримають мікрогрант на старт або розвиток власного бізнесу.

08:15 03.05.2023

На Чернігівщині цьогоріч службою зайнятості видано 131 ваучер на навчання

Наші земляки обрали такі професії: «електрогазозварник», «кухар», «електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва», «машиніст крану автомобільного», «слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «монтажник гіпсокартонних конструкцій».

17:00 02.05.2023

єРобота: нові бізнес-можливості для українських захисників

До 1 млн. грн на створення або розвиток власної справи можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя в рамках нової грантової програми урядового проєкту єРобота, яка стартувала 10 квітня поточного року. Ключова вимога - створення нових робочих місць. Таким чином держава не лише підтримує бізнес, але й вирішує питання зайнятості громадян. Програмою передбачено надання грантів:

11:41 28.04.2023

Програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»: на Чернігівщині - 115 позитивних рішень

Саме стільки мешканців області стали переможцями на отримання мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу за час дії програми (з липня 2022 року). В результаті її реалізації ними передбачається створення 264 нових робочих місць. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала понад 27 млн грн.

12:42 25.04.2023

Результат проєкту «єРобота»: підприємець виготовляє унікальні вироби з дерева

У руках цього майстра з Бахмача дерево перетворюється на вишукані меблі, оригінальні предмети побуту та елементи інтер’єру. Уже понад десять років Артем Васечко виготовляє у власному столярному цеху ліжка, шафи, комоди, кухонні гарнітури, столи, стільці, двері, балясини для сходів, підсвічники, ікони. Задля розвитку свого бізнесу торік він скористався програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» та отримав мікрогрант.

16:24 24.04.2023

Компанія ПЕТ Технолоджиз в пошуках талановитих і перспективних фахівців

Про це повідомив її керівник Юрій Полянський під час зустрічі з директором обласного центру зайнятості Лідією Падалкою, яка днями відвідала підприємство з метою інформування роботодавця про програми фінансової підтримки для бізнесу. ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» - відомий у Чернігові та поза його межами розробник та виробник видувного обладнання, видувних форм та пет-кег. Проте, тут займаються не лише обладнанням, а й створюють унікальні дизайни, зокрема пет-пляшки. 

15:13 21.04.2023

Мікрогрант на бізнес: у Ніжині є новий салон краси та є робота

До підприємництва люди приходять різними шляхами. Відкрити власний салон краси, прагнучи самостійності, фінансової незалежності та самореалізації, жителька Ніжина Дарія Торгіна зважилася після 12 років роботи найманим працівником у перукарні. Реалізувати задум їй допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

16:59 20.04.2023

Цифра дня

1253 безробітних Чернігівщини цьогоріч долучилися до суспільно корисних робіт і таким чином поповнили лави «Армії відновлення» країни. Їх силами у громадах області здійснюються ремонтно-відновлювальні роботи, облаштовуються укриття цивільного захисту, розчищаються від чагарників та прибираються придорожні й прибережні смуги. Також безробітні залучалися до зведення фортифікаційних споруд, розвантаження гуманітарних вантажів, заготівлі дров та приготування їжі для військових,  плетіння маскувальних сіток та виготовлення окопних свічок.

14:33 19.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь