A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

З Україною в серці

Однією із важливих ланок виховної роботи Бобровицького ліцею є розвиток волонтерського руху. Саме тому в рамках проєкту «Шануємо минуле і відкриваємо майбутнє» (керівник - педагог-організатор Ірина Сиромятнікова) було розроблено систему роботи з формування патріотичних почуттів, національної свідомості, активної життєвої позиції учасників освітнього процесу та створено волонтерський загін «Янгол добра». Ще з 2014 року члени загону разом із джурами та лідерами учнівського самоврядування ліцею є ініціаторами багатьох добрих і корисних справ у закладі та поза його межами. Так, ліцеїсти плели захисну сітку в зону АТО, зустрічалися із волонтерами Бобровицької ОТГ, долучалися до важливих благодійних акцій та проводили ярмарки.

08:50 06.01.2022

Засідання колегії відділу освіти

31 грудня  2021 року відбулося засідання колегії відділу освіти.  Голова засідання колегії,  начальник відділу освіти Людмила Панасюк,   розпочала   колегію  та повідомила порядок денний:

15:56 05.01.2022

Акція «Привітай солдата з Новим роком»

Члени Клубу європейських відносин «Союз» запросили до співпраці гурток «Юний репортер» та «Декор. Декупаж», здобувачів освіти 1-11 класів, батьків, вчителів, молодший обслуговуючий персонал Бобровицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2. Усі взяли участь в Акції «Привітай солдата з Новим роком». Продукти, одяг, консервація, солодощі, вітальні листівки, ялинкові прикраси (виготовлені власноруч) зігріють серця воїнів.

11:13 05.01.2022

Обласний заочний конкурс комп'ютерної графіки "Територія дитинства"

З метою залучення учнівської молоді до використання інформаційних технологій, підвищення рівня знань, умінь та навичок здобувачів освіти з комп’ютерної графіки, популяризації кращих інформаційних проєктів Чернігівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді у листопаді 2021 року проведено обласний конкурс комп’ютерної графіки «Територія дитинства».

10:32 31.12.2021

Новий рік - пора чудес і казки

Новорічний казковий світ "Руками творимо дива", створений руками дітей та їх батьків Бобровицького закладу дошкільної освіти "Сонечко" допоможе зберегти неповторну святкову атмосферу затишку та любові в закладі.

08:51 31.12.2021

Шановні колеги!

           Вітаю вас із Новим Роком та Різдвом Христовим!

10:50 30.12.2021

Участь у конкурсі

Денисюк Анастасія, учениця 11-Б класу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 (вчитель Градко Раїса Петрівна), взяла участь у  Всеукраїнському конкурсі літературних, дослідницьких та мультимедійних учнівських проєктів, присвячених 150-річчю з Дня народження Лесі Українки. Робота Анастасії «Міст до поетеси» (напрям "Літературні проєкти", категорія "Лист"),  отримала диплом ІІІ ступеня  (наказ НЦ "МАНУ" від 08.11.2021 № 341).

15:23 29.12.2021

Практичні заняття з предмету «Захист України»

Відповідно до навчальної програми  з предмету «Захист  України», з метою формування в здобувачів освіти 10-11 класів життєво необхідних  знань, умінь і навичок щодо захисту України, підготовки учнів до професійної орієнтації молоді, до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, визначених чинним законодавством, до захисту життя і здоров’я, забезпечення власної безпеки і безпеки інших людей у надзвичайних ситуаціях мирного та воєнного часу  учителем Іванченком А.М. було організовано та проведено з учасниками освітнього процесу  10 та 11-х класів Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 цикл занять у лазерному тирі  на базі ВСП «Бобровицький фаховий коледж  імені О. Майнової НУБіП України».

15:19 29.12.2021

Проєкт між учнями різних областей «Обмін подарунками»

Учні четвертого класу Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів другий рік поспіль беруть участь у проєкті, який передбачає обмін власноруч виготовленими подарунками з учнями інших областей. Цього разу друзів обрали з Рівненщини, невеличкого містечка Костопіль. Готували подарунки старатливо, з ентузіазмом. Зняли та відправили відеознайомство. У відповідь отримали  подарунки та листи з привітаннями.

16:36 28.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь