A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Участь у відбірковому етапі першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022»

З 24 по 27 січня 2022 року дистанційно проводився відбірковий етап першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022» у номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Основи правознавства», «Мистецтво».

14:46 31.01.2022

Відкрите заняття «Безпека дитини на вулиці»

У групі «Ромашка» Бобровицького закладу дошкільної освіти «Сонечко» (директор Рева О.П., вихователь Божа О.П.) відбулося відкрите заняття «Безпека дитини на вулиці». В ігровій формі вихованці закріпили знання про правила дорожнього руху, про сигнали й роботу світлофора. Діти  знайомилися з місцями безпечного переходу проїжджої частини та правилами безпечної поведінки на вулицях.

14:41 31.01.2022

День здоров'я

У Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко» (директор Рева О.П.) у групах «Ромашка» (вихователь О.Божа) та  «Ягідка»  (вихователь Д.Скороход) відбулася розвага «День здоров'я з Бабою Ягою».

12:27 31.01.2022

Подарунок бібліотеці Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Всім з дитинства добре знайомий вираз «Книга – найкращий подарунок». І це дійсно так. Література – це вікно у світ, джерело нових знань, ключ до нових емоцій і переживань. Це можливість змінити рід діяльності, зануритися в пригоди, відволіктися від буденності й рутини. 26 січня Козацький ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Мирослав Партатус) отримав у подарунок уже третю книгу нашого односельця Миколи Гриня. Дуже тішить те, що Микола Миколайович не забуває про рідне село, і дарує свої дітища шкільній бібліотеці, де вони будуть прочитані, не одним десятком користувачів. Колектив освітнього закладу впевнений, що подаровані книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними, сприятимуть освіті, справі виховання підростаючого покоління, відродженню культури та духовному зростанню.

12:20 31.01.2022

Захід "Один за всіх і всі за одного"

Психологічний стан кожного учня залежить від  дружнього класного колективу, ступеня згуртованості  учнів, засвоєння навчального матеріалу та ефективності  роботи вчителя з класом. Бути згуртованим  колективом - означає мати однакові або схожі погляди на доброзичливі стосунки у  класі.  Це не тільки веселі розваги, а й уміння сприймати чужий біль, як власний, своєчасно прийти на допомогу однокласнику. Або ж у хвилини щастя - день народження чи якась особиста перемога - щиро радіти всім разом на класному святі. Також згуртованість проявляється в тому, щоб уберегти однокласника від поганого вчинку та підтримати його. У Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 (директор Віта Лисенко) з метою налагодження доброзичливих стосунків, вихованню в учнів поваги один до одного, згуртуванню колективу, підвищенню соціометричного статусу в класах психологічною службою були проведені заходи під гаслом "Один за всіх і всі за одного".

12:14 31.01.2022

29 січня – День пам’яті Героїв Крут

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Здавалося б, минуло так багато років з того часу, а тема боротьби за свою незалежність і досі гостра й актуальна для нас.  До цієї дати у закладах освіти проведено низку заходів із метою ознайомлення здобувачів освіти з подіями, які сталися у січні 1918 року на станції Крути, виховання інтересу й повагу до історичного минулого своєї країни, сформування уявлення про обов’язок, мужність, героїзм. Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2: здобувачі освіти переглянули фільм «Крути 1918»; педагог-організатор Полякова Л.П. провела інформування по класах «Бій під Крутами – подвиг в ім’я України»; бібліотекарем закладу Росинською Г.Г. оформлено книжково-інформаційну виставку літератури, яка присвячена визвольним подіям та героям битви під Крутами «29 січня – день пам’яті Крут».

11:02 28.01.2022

Міжнародний день пам'яті жертв голокосту

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію №60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня. В цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів.

08:34 28.01.2022

Конкурс юних фотоаматорів "Моя країна - Україна"

У грудні 2021 року проведено обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя країна - Україна". На розгляд журі обласного етапу було надіслано 432 фотороботи. Відповідно до рішення журі обласного етапу  нагороджено дипломами переможців Конкурсу:

12:55 27.01.2022

Дистанційне навчання

Рівень захворюваності населення на ГРВІ та грип за третій тиждень 2022 року перевищив епідемічний поріг і складає 638,6 на 100 тисяч населення. У порівнянні з попереднім тижнем, захворюваність зросла на 63,8%, в тому числі серед дітей на 53,8%. На виконання п.5 "Комплексного плану протиепідемічних заходів по профілактиці грипу та гострих респіраторних захворювань по Бобровицькому району на 2021-2022 роки" (епідемічний період) заклади освіти Бобровицької територіальної громади переведені на навчання з викорстанням дистанційних технологій (за відсутності 30% від загальної кількості учнів з причин захворювання на грип та ГРВІ) з 27 січня по 04 лютого 2022 року включно.

14:38 26.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь