A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Подарунки для дітей

Марковецький ЗЗСОІ-ІІІ ступенів спільно з благодійною організацією "Добро" в переддень Нового року організували зустріч з батьками дітей із особливими освітніми потребами та  вручили подарунки.Також, голова благодійної організації "Добро" Тетяна Вознюк надала для домашнього користування два ноутбуки.

09:20 19.01.2022

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

22 січня – це  день проголошення в 1919 році  возз’єднання  Української  Народної  Республіки  та  Західноукраїнської Народної Республіки. Акт Злуки увібрав соборницькі прагнення українців всієї України  та спирався на споконвічну мрію українців про незалежну, соборну державу. Вперше День Соборності на державному рівні офіційно відсвяткували 22 січня 1939 року в столиці Карпатської України м. Хусті. Це була найбільш масова демонстрація українців за 20 років перебування краю у складі Чехословаччини, адже зібралося понад 30 тисяч людей. У сучасній країні День Соборності вперше провели на державному рівні аж у 1999 році. Головною традицією та символом Дня Соборності є "живий ланцюг". Вперше такий з'явився ще у 1990, коли більш як мільйон українців взялись за руки і з'єднали Київ та Львів. До Дня Соборності України у закладах освіти проведено:

09:04 19.01.2022

Затверджено Положення про педагогічну інтернатуру

Міністерство освіти і науки затвердило Положення про педагогічну інтернатуру. Відповідний наказ МОН від 25 жовтня 2021 р. №1128 було зареєстровано в Міністерстві юстиції України 24 грудня 2021 р. за №1670/37292.

12:27 18.01.2022

Участь у конкурсі

У листопаді-грудні 2021 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проведено ІІ (регіональний) тур конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт у рамках Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна». Суддівською колегією ІІ туру проведено оцінювання матеріалів, визначено переможців та призерів Конкурсу.

15:29 14.01.2022

Заняття з художньо-продуктивної діяльності

Аплікація – один із улюблених видів дитячих виробів.  Вона допомагає дитині засвоїти багато вміння: вирізати ножицями, акуратно приклеювати, працювати з різними матеріалами, розвиває абстрактне мислення. У групі «Перлинка» Бобровицького ДНЗ ясла-садок «Золотий ключик» (вихователь Вікторія Приходько) відбулося заняття з художньо-продуктивної діяльності (аплікація обриванням). Тема: Різдвяна ніч.

11:44 10.01.2022

Зимові канікули в Бобровицькому ЗПО «Центр дитячої творчості»

Вихованці Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості»  весело, пізнавально, креативно, цікаво та з користю проводять зимові канікули. Керівник гуртка «Умілі руки» Пулінець Юлія Віталіївна провела для гуртківців майстер-клас по виготовленню новорічної цукерки та золотої рибки. Діти отримали від роботи яскраві враження та неабияке задоволення.

11:36 10.01.2022

Участь у проєкті «Реформа освіти: виклики для об’єднаних територіальних громад»

У 2021 році Бобровицька ТГ брала участь  у  проєкті  «Реформа освіти: виклики для об'єднаних територіальних  громад», запропонованим  благодійною організацією «Центр освітніх ініціатив» та її регіональним  партнером, громадською  організацією «Сіверський інститут регіональних досліджень», за підтримки Посольства США в Україні. Даний  проєкт передбачав упровадження чотирьох  пілотних моделей методичних служб – Центрів професійного розвитку, по два - у  Львівській та Чернігівській областях.

11:34 10.01.2022

Маленькі колядники

У переддень Різдва Христового до відділу освіти Бобровицької міської ради завітали вихованці Бобровицького закладу дошкільної освіти ясла-садок «Веселка» з веселою колядою та подарували дивовижне відчуття святкової радості. Маленькі колядники одягнені у народні українські новорічні костюми, гарно вивчили колядки, вірші та побажання. Чудові колядки, віншування, щирі емоції виконавців неймовірно зворушили працівників відділу освіти.

11:47 06.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь