A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Чарівний сніг

Найкраща зимова втіха - це сніг. Він завжди приваблює, зачаровує, дивує своєю красою. Вихованці групи «Дзвіночок» Бобровицького ЗДО ясла-садок «Золотий ключик» (директор Анна Кізяк) розглядали сніг через збільшуване скло, розчиняли у гарячій воді, слухали як він рипить, ліпили снігові пасочки, запускали сніжних рибок і просто раділи снігу.

09:14 26.01.2022

Поетична світлиця

Учитель української мови та літератури Браницької гімназії Юрченко О.І. провела з  учнями 1-9 класів  поетичну світлицю  «Душа моя сонця намріяла...», присвячену Дню народження  нашого земляка, відомого українського поета Павла Григоровича Тичини. 

14:28 24.01.2022

Карта побажань

Учнями 9-10 класів Козацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів було створено карту побажань  Україні. Здобувачі освіти написали щирі побажання своїй країні та прикріпили їх на карту. МИРУ – ось чого найбільше бажають нашій країні діти і це найактуальніше побажання на даний момент.

14:16 24.01.2022

Поради щодо безпеки життєдіяльності

21 січня 2022 року до Бобровицького  закладу загальної середньої освіти № 2 завітали працівники ВЗНС Ніжинського РУ ГУ ДНСН України в Чернігівській області: головний інспектор Сльозко Вадим Леонідович, провідний інспектор Проха Ігор Олександрович та начальник 15 ДПРЧ м. Бобровиця Курило Юрій Васильович з низкою бесід щодо збереження життя й здоров’я здобувачів освіти: «Бережіть житло від пожеж», «Обережно, вибухонебезпечні предмети», «Основні рекомендації щодо безпечного користування приладами електроопалення», «Небезпека на льоду». Представники рятувальної служби наголосили дітям про дотримання нескладних правил безпеки, які допоможуть уникнути біди; що сучасна людина повинна бути обізнана у багатьох речах.

08:36 24.01.2022

Участь у конкурсі

З метою сприяння проєктної роботи, формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження довкілля перед майбутніми поколіннями комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» у листопаді 2021 року проведено обласний конкурс «Досліджуємо і примножуємо природу рідного краю».

13:11 20.01.2022

ДО ДНЯ ДОБРОТИ

Доброта - найбільша цінність людського життя. Добру справу зробили працівники та вихованці Бобровицького закладу дошкільної освіти «Сонечко», долучившись до благодійної акції «Допоможемо воїнам», зібравши солодощі, чаї, крупи, консерви, шкарпетки, а діти намалювали малюнки. Сподіваємося, що ці подарунки подарують нашим захисникам хвилинки радості.

15:27 19.01.2022

До Дня сніговика

Вихованці груп Бобровицького закладу дошкільної освіти «Сонечко» показали свою майстерність і зліпили казкових сніговиків. Яка ж зима без сніговика?

15:22 19.01.2022

Дерева у зимовому вбранні

У середній групі «Зайченята» Кобижчанського закладу дошкільної освіти «Лісова казка» вихователь Плугатаренко Т.Г. провела заняття з малювання «Дерева у зимовому вбранні» з метою розвитку уяви вихованців, творчості, дрібної моторики, виховання естетичного смаку, самостійності, навчання бачити прекрасне в оточуючому довкіллі. Діти малювали, наносячи фарбу на листя пекінської капусти та роблячи відбитки на картоні.

15:19 19.01.2022

Участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Різдвяна зірка"

15 січня в Ніжинському міському будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Різдвяна зірка", в якому свої творчі здібності продемонстрували й вихованці Бобровицького ЗПО «Центр дитячої творчості». У номінації естрадний вокал  учасники ансамблю «Симфонія» (керівник Кузьменко Альона Анатоліївна)  отримали ІІ місце та були нагородженні дипломами та кубком. У номінації естрадний вокал соло – здобули І місце, диплом та кубок.

10:13 19.01.2022

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

 З метою духовного, творчого розвитку здобувачів освіти, створення умов для формування високоінтелектуального потенціалу обдарованої учнівської молоді 14 січня 2022 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Бобровицької міської ради» проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

09:27 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь