Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Всеукраїнський місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!»

Дата: 25.09.2023 13:55
Кількість переглядів: 129

З початком навчального року на дорогах побільшало неповнолітніх учасників дорожнього руху. А отже питання безпеки дітей та їхньої правильної поведінки під час дорожнього руху стало дуже актуальним. 25 вересня в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!» та з метою широкого залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, привернення уваги до проблеми їх безпеки на дорозі в Бобровицькому ліцеї Світланою Орел, спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі, та Олегом Ракоїдом, учителем автосправи Новобиківського МНВК, був проведений цільовий профілактичний захід для учнів 6-А класу (класний керівник - Світлана Левченко).

Школярі ознайомилися з основними групами дорожніх знаків та правилами поведінки під перетину дороги, залізничних колій, розглянули пам’ятку безпеки. Згадали про необхідність носити світловідбивні елементи на одязі, щоб убезпечити своє перебування на вулиці в темний період доби.

Сподіваємося, що здобувачі освіти будуть дотримуватися важливих норм поведінки на дорогах, рухаючись узбіччями, не перебігаючи дорогу та переходячи її в установлених місцях. Адже скільки неприємних випадків можна було б оминути, якби всі учасники дорожнього руху дотримувалися необхідних правил пересування, неважливо, чи є вони пішоходами, чи пересуваються на транспортному засобі.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь