A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

22 грудня – День енергетика

22 грудня – День енергетика

Шановні працівники енергетичної галузі! Прийміть щирі вітання із професійним святом! Вашою невтомною працею забезпечуються найнеобхідніші потреби – світло та тепло в домівках українців. Особливого значення ваша професія набула в умовах повномасштабного вторгнення росії, коли через ракетні атаки росіян фахівцям доводиться займатися ліквідацією наслідків обстрілів, аби повернути постачання електроенергії людям.

08:37 22.12.2023

Відбувся благодійний ярмарок

Відбувся благодійний ярмарок

Допомогти героям-бійцям, які захищають нашу Україну, борються за наше майбутнє – це обов’язок кожного з нас. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей. Кожен з нас добре розуміє важливість робити зараз, у такий складний час, посильні донати на допомогу Збройним Силам України.

21:11 21.12.2023

Бобровицький заклад позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» розширює кордони

Бобровицький заклад позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» розширює кордони

Ансамбль сучасного танцю «Energy Flow» Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості», керівник - Анна  Ревицька, отримали запрошення до співпраці від Академії музичних мистецтв «Resonance» м. Київ, які виступили організаторами дитячого музичного новорічного концерту - мюзиклу «Подорож у світ казок».

20:15 21.12.2023

Бюджет громади на 2024 рік затверджено на черговій сесії міської ради

Бюджет громади на 2024 рік затверджено на черговій сесії міської ради

21 грудня проведено засідання постійних комісій міської ради, на яких розглянуто та обговорено 56 питань порядку денного, що винесені на розгляд 32 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання. Пленарне засідання сесії вів в.о. міського голови Геннадій Іванюк. Із 23 депутатів міської ради на засідання сесії прибули 17. Основним питанням порядку денного було затвердження бюджету Бобровицької міської територіальної громади на 2024 рік.

16:54 21.12.2023

Дякуємо за допомогу та співпрацю!

Дякуємо за допомогу та співпрацю!

Від імені Бобровицької територіальної громади висловлюємо щиру вдячність благодійній організації «ЛЕГІОН допомоги УКРАЇНІ», компанії Сигніфай Україна Торгова марка Philips, з участю ТД «ГРАНТЕКС» за їхню щедру благодійну допомогу - вуличні LED світильники. Розміщення 97 світильників на вулицях міста та в населених пунктах громади гарантує належне освітлення в темний час доби.

14:32 21.12.2023

Державній службі зайнятості – 33!

Державній службі зайнятості – 33!

21 грудня 2023 року виповнюється 33 роки від дня створення державної служби зайнятості. Для її працівників – це не лише свято, а й нагода підвести підсумки та окреслити нові орієнтири на майбутнє. «В існуючих воєнних реаліях служба зайнятості довела, що здатна оперативно реагувати на всі зміни та виклики і пропонувати своїм клієнтам дієві послуги», - сказала директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник під час наради з колективом.

10:42 21.12.2023

Аматори сцени отримали подяки від наших захисників!

Аматори сцени отримали подяки від наших захисників!

Сьогодні відбулась зустріч заступника міського голови Юлії Петренко із військовослужбовцями та працівниками закладів культури. Спільно обговорили питання проведення благодійних концертів, організації надання допомоги нашим захисникам, адже в цьому напрямку ведеться активна робота.

16:47 20.12.2023

Допомагаючи ЗСУ, ми наближаємо нашу Перемогу!

Допомагаючи ЗСУ, ми наближаємо нашу Перемогу!

У 2023 році  проводилася значна робота, спрямована на допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України. Працівники міської ради, структурних підрозділів, фінансового управління,  старостинських округів, закладів та установ освіти, культури та медицини протягом року зібрали майже 1 мільйон 400 тис. грн. особистих коштів, які були використані на придбання генераторів, зарядних станцій, тепловізорів, комплектів для інтернету Starlink,  запчастин для автомобілів, необхідної амуніції, будівельних матеріалів та багато іншого для українських захисників.

16:07 20.12.2023

На засіданні комісії обговорено питання, винесені на розгляд чергової сесії міської ради

На засіданні комісії обговорено питання, винесені на розгляд чергової сесії міської ради

20 грудня проведено засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, містобудування, житлово-комунального господарства та місцевого самоврядування, на якій розглянуто та обговорено 26 питань порядку денного, що винесені на розгляд 32 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання.

16:04 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь