A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Перелік адміністративних послуг, які надаються у Бобровицькому секторі УДМС у Чернігівській області

Перелік адміністративних послуг, які надаються у Бобровицькому секторі УДМС у Чернігівській області

Паспорт громадянина України: 1. Оформлення і видача паспорта громадянина України у формі Id-картки: у разі обміну паспорта, замість втраченого або викраденого; по досягненню 14-річного віку (вперше);  2. Вклеювання фотографій до паспорта громадянина України (зразка 1994 року) при досягненні 25- та 45-річного віку

16:08 13.12.2023

Бюджети Чернігівщини у листопаді 2023 року  отримали 1,9 мільярди гривень податків

Бюджети Чернігівщини у листопаді 2023 року отримали 1,9 мільярди гривень податків

Головне управління ДПС у Чернігівській області дякує всім сумлінним платникам за сплату податків, зборів, єдиного внеску та фінансову підтримку держави. Так, у листопаді 2023 року до бюджетів усіх рівнів юридичними та фізичними особами сплачено 1,9 млрд грн податків та зборів.

16:04 13.12.2023

Клієнти служби зайнятості допомагають ЗСУ

Клієнти служби зайнятості допомагають ЗСУ

Міська рада спільно з Бобровицьким відділом Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ організували проведення суспільно корисних робіт, у яких задіяні клієнти служби зайнятості. Безробітні плетуть маскувальні сітки, які дуже потрібні для наших захисників на фронті.

12:03 13.12.2023

Відбулася зустріч із лідерами учнівського самоврядування  «Учнівське самоврядування співвирішує і діє»

Відбулася зустріч із лідерами учнівського самоврядування «Учнівське самоврядування співвирішує і діє»

12 грудня у відділі освіти відбулася зустріч із лідерами учнівського самоврядування Бобровицького ліцею, Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 та Бобровицької гімназії «Учнівське самоврядування співвирішує і діє», у якій взяли участь Юлія Петренко, заступник міського голови, та Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти міської ради.

10:17 13.12.2023

Увага! Пройдіть опитування громадської думки

Увага! Пройдіть опитування громадської думки

Громадська спілка «Коаліція за вакцинацію» в межах проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» проводить у громаді анонімне опитування про ставлення до щеплень. Зазначимо, що протягом наступного року наша громада братиме участь у цьому проєкті задля посилення захисту населення від інфекційних хвороб, підвищення кваліфікації медичних працівників та отримання технічної підтримки на рівні медичних закладів. Тож це опитування дасть розуміння, наскільки населення громади обізнане в питаннях вакцинації, і допоможе краще спланувати заходи, врахувавши в роботі думку громадськості. Результати опитування будуть представлені до 31 грудня 2023 року на сайті Національного порталу з імунізації (vaccine.org.ua [3]) та сторінці ГС “Коаліція за вакцинацію” у Фейсбуці (@vaccinaton.coalition). Переходьте до анкети за посиланням: https://vaccine.org.ua/2023/11/30/stavlennya-do-vakczynacziyi/

08:42 13.12.2023

Цифрова освіта – у бібліотеці

Цифрова освіта – у бібліотеці

Продовжуєм навчання цифровій грамотності людей елегантного віку. Сьогодні на індивідуальному занятті працювали із застосунком Viber, вчились створювати та надсилати текстові і голосові повідомлення, фотографувати та робити скріншоти. Ми і надалі запрошуємо усіх бажаючих, кому небайдужий сучасний цифровий світ, на навчання до Публічної бібліотеки.

16:39 12.12.2023

Місія ПМД: Розвиток, Якість, Людиноорієнтованість

Місія ПМД: Розвиток, Якість, Людиноорієнтованість

07-08 грудня 2023 року місті Києві відбулася конференція «Місія ПМД: Розвиток, Якість, Людиноорієнтованість». На запрошення Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), у конференції взяли участь представники КНП «Бобровицький ЦПМСД» Бобровицької міської ради.

16:23 12.12.2023

Урок правових знань «Закон і право: відповідальність неповнолітніх за скоєння кримінальних правопорушень»

Урок правових знань «Закон і право: відповідальність неповнолітніх за скоєння кримінальних правопорушень»

11 грудня в рамках проведення Всеукраїнського тижня права з нагоди 75-ї річниці прийняття Загальної декларації прав людини в Бобровицькій гімназії відбувся урок правових знань для здобувачів освіти 8-9 класів з теми «Закон і право: відповідальність неповнолітніх за скоєння кримінальних правопорушень». Головні завдання уроку: сформувати в старшокласників навички правомірної поведінки, що дозволить у майбутньому уникнути ризиків скоєння злочинів та правопорушень; виховувати в них повагу до закону та прав людини; залучити до участі в цікавих правових заходах.

16:02 12.12.2023

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Зимові візерунки»

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Зимові візерунки»

09 грудня в Ніжинському міському будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Зимові візерунки». Юні танцюристи хореографічного колективу «Pas De Dans», керівник - Ірина Нестер, вибороли два призові місця: ІІ місце виборола середня група із номером «Королівський бал»; ІІІ місце посіла старша група із номером «Дух Різдва».

15:53 12.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь