A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

Головне управління ДПС у Чернігівській області висловлює щиру подяку платникам, які своєчасно забезпечують розрахунки з бюджетом, та радить сплатити всі належні до сплати у грудні 2023 року податки, збори, єдиний внесок у термін не пізніше 29.12.2023, так як 30-31 грудня 2023 року та 01 січня 2024 року органи Держказначейства будуть працювати без клієнтів – міжбанківські платіжні операції через Систему електронних платежів Національного банку України (далі – СЕП НБУ) від Казначейства та/або на адресу Казначейства не здійснюватимуться; учасники СЕП НБУ не зможуть здійснювати платежі на адресу Казначейства, а Казначейство – на адресу учасників СЕП НБУ.

11:18 20.12.2023

Назавжди 21: жителі громади провели в останню путь загиблого Героя

Назавжди 21: жителі громади провели в останню путь загиблого Героя

19 грудня наша громада попрощалася із загиблим воїном Михайлом Вікторовичем Кулакевичем. У цьому році йому виповнився всього лише 21 рік. Юнак-патріот захищав Україну й усіх нас, але йому не судилося побачити майбутню українську Перемогу, бо захисник Батьківщини повернувся додому на щиті. На центральній площі міста зібралися жителі громади, рідні, близькі, друзі, побратими, працівники поліції, щоб провести в останню земну дорогу воїна-Героя Михайла Кулакевича.

17:05 19.12.2023

Пенсія у 2024 році. Запитуєте – відповідаємо

Пенсія у 2024 році. Запитуєте – відповідаємо

– Як розраховується страховий стаж для нарахування пенсії? Страховий стаж в Україні обчислюється в місяцях. При цьому неповний місяць роботи може бути зарахований до страхового стажу в повному обсязі, якщо сума сплачених за цей місяць внесків до Пенсійного фонду не менша за мінімальний страховий внесок. Якщо з яких-небудь причин страховий внесок був сплачений у меншому розмірі, цей період зараховується до страхового стажу як повний місяць за умови здійснення відповідної доплати (розрахунок доплати проводиться співробітниками ПФУ). Без здійснення доплати страховий стаж визначається пропорційно сплаченим внескам (за встановленою законодавством формулою).

14:24 19.12.2023

Розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності:  кому виплачують 100 % середньої заробітної плати (доходу)?

Розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності: кому виплачують 100 % середньої заробітної плати (доходу)?

Відповідно до статті 17 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності застрахованих осіб залежить від страхового стажу та виплачується як:

14:23 19.12.2023

«Армія відновлення»: Чернігівщина в ТОП областей  з найбільшою кількістю залучених безробітних

«Армія відновлення»: Чернігівщина в ТОП областей з найбільшою кількістю залучених безробітних

За інформацією Державного центру зайнятості, станом на 18 грудня 2023 року до участі в "Армії відновлення" долучилися українці та українки з 19 регіонів. На виплату заробітної плати за участь у суспільно корисних роботах з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття профінансовано більше 0,5 млрд грн.

13:04 19.12.2023

Жінка має бути економічно незалежною

Жінка має бути економічно незалежною

Це головний лейтмотив форуму «Економічне наснаження вразливих жінок задля подолання гендерно зумовленого насильства та відбудови України», який відбувся днями в Києві. Він зібрав на одному майданчику представників та представниць уряду, Верховної Ради, органів місцевого самоврядування, державних та приватних компаній, посольства Великої Британії та Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA). Участь у заході взяли і представники Державної служби зайнятості, зокрема директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.

13:01 19.12.2023

Солодкі подарунки для дітей

Солодкі подарунки для дітей

25 грудня із більшістю вірян християнського світу ми будемо святкувати найбільше свято року - Різдво Христове.  Кожна людина надає особливого змісту цьому святу, адже це час, коли ми вітаємо один одного, висловлюємо найтепліші побажання, наповнені очікуванням дива, душевного тепла і надії.

11:50 19.12.2023

Освітні заклади міста отримали ноутбуки

Освітні заклади міста отримали ноутбуки

Завдяки тісній співпраці міської ради з благодійними організаціями та благодійниками проводиться робота, яка сприяє розвитку освітніх закладів громади. Ми висловлюємо щиру вдячність керівництву чеської компанії «CEZ» за надання ноутбуків для навчальних закладів Бобровиці, що сприятиме покращенню організації навчального процесу в умовах триваючої російської агресії.

10:49 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь