A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Нові знайомства – нові можливості

20 листопада Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти міської ради, зустрічала колег сусідньої громади. На гостини завітали Алла Трофимченко,  начальник управління освіти, культури, сім’ї та молоді Козелецької селищної ради  (депутат Козелецької селищної ради), Тетяна Єркіна, депутат Козелецької селищної ради та Олена Татарчук, директор Козелецького ліцею№3.

20:39 21.11.2023

Бобровицькі медики навчали студентів надавати першу долікарську допомогу постраждалим

Навички надання першої домедичної допомоги – це критична необхідність для кожної людини, особливо під час війни. В умовах сьогодення кожен з нас може опинитись в ситуації, коли комусь з рідних чи просто людині на вулиці знадобиться допомога у разі надзвичайної ситуації. Саме від правильного алгоритму дій громадян, які опинилися поруч, буде залежати стан потерпілого, і чи буде він жити, адже саме перша домедична допомога дозволяє зберегти життя постраждалого до приїзду працівників екстреної (швидкої) медичної допомоги.

20:30 21.11.2023

За працевлаштування безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці, заплатить служба зайнятості

Йдеться про компенсаційні програми для роботодавців, які працевлаштовують за направленням служби зайнятості безробітних певних категорій. Наразі можна розраховувати на 3 види компенсацій.

20:20 21.11.2023

День Гідності та Свободи - символ боротьби та перемоги

21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму, українці      об ’єдналися і відстояли своє право на вибір достойного життя та майбутнього. На сторінках багатьох сучасних книг закарбовано надзвичайно важливий період України і це допомагає всім нам згадати, побачити наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української нації.

16:35 21.11.2023

Відзначення Дня Гідності та Свободи

 21 листопада 2023 року заклади загальної середньої освіти Бобровицької міської ради долучилися до відзначення Дня Гідності та Свободи, який відзначається відповідно до Указу Президента України № 872/2014 від 13.11.2014 року та Всесвітнього Дня Гідності (Global Dignity Day) – незалежного, соціального й політичного міжнародного проєкту, мета якого: подвигати молодь, учнівство й керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях.

14:10 21.11.2023

Гідність і Свобода – це те, за що ми боремося, і що надає нам силу

21 листопада, у День Гідності та Свободи, відбувся мітинг-реквієм з метою вшанування пам’яті патріотів, Героїв Небесної Сотні, які 10 років тому вийшли на Майдан Незалежності у Києві, щоб висловити свій протест проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє. Так розпочалася Революція Гідності – переломна й одна з найважливіших подій сучасної української історії.

14:00 21.11.2023

21 листопада - День Гідності та Свободи

Відзначається згідно з Указом Президента України No872/2014 від 13.11.2014 року. Цей день установлено "з метою збереження та донесення до сучасного та майбутнього поколінь інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, утвердження ідеалів свободи й демократії, а також віддання шани патріотизму та мужності громадян, які восени 2004-го й у листопаді 2013-го – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору".

08:00 21.11.2023

Обговорено питання залучення жителів у процеси відбудови громади

16 і 17 листопада фахівці й фахівчині з 37 громад 10 областей України, які працюють у сфері інформування населення, взяли участь у дводенному заході щодо залучення жителів у процеси відбудови, який проходив у м.Київ. 16 листопада учасники з деокупованих та постраждалих громад працювали з експертами у форматі тренінгової сесії щодо організації системи інформування у громаді, виявлення матеріально-технічних потреб для налагодження цієї роботи, вміння використовувати діалогові практики.

19:43 20.11.2023

Одержувачі житлових субсидій та пільг отримають додаткову підтримку на придбання твердого палива

Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 “Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023 – 2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива“.  Нормативним актом передбачено надання в опалювальному сезоні 2023 – 2024 років одержувачам пільг і житлових субсидій, які  набули право на отримання виплати на придбання твердого пічного побутового палива або отримали відповідну виплату у 2023 році, додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива за рахунок міжнародних партнерів.

16:43 20.11.2023

Електронна трудова книжка: запитання-відповіді

1. Який вигляд має електронна трудова книжка та на якому ресурсі її шукати? Електронна трудова книжка – це цифровий аналог паперової трудової книжки. У ній відображається уся наявна інформація про набутий стаж, записи про прийняття на роботу, переведення, звільнення тощо.

16:41 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь