A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Взяття на облік платників податків за неосновним місцем обліку

Взяття на облік платників податків за неосновним місцем обліку

Відповідно до ст. 63.3 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI зі змінами з метою проведення податкового контролю платники податків підлягають реєстрації або взяттю на облік у контролюючих органах за місцезнаходженням юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, місцем проживання особи (основне місце обліку), а також за місцем розташування (реєстрації) їх підрозділів, рухомого та нерухомого майна, об'єктів оподаткування або об'єктів, які пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (неосновне місце обліку).

14:09 27.12.2023

Цифровій грамотності навчають у Публічній бібліотеці

Цифровій грамотності навчають у Публічній бібліотеці

Ми змінюємо світ, а світ змінює нас. Традиційно продовжуємо проводити навчання з цифрової грамотності для всіх бажаючих. Впродовж грудня в Цифровому просторі Публічної бібліотеки  проведено 13 індивідуальних занять «З смартфоном на ти».

14:01 27.12.2023

Бобровицька громада провела в останню дорогу українського воїна

Бобровицька громада провела в останню дорогу українського воїна

26 грудня на центральні площі міста наша громада попрощалася із своїм земляком, воїном-захисником Андрієм Миколайовичем Касаткіним. Не вагаючись, він став на захист Батьківщини, був патріотом своєї рідної землі й захищав Україну та її народ. Жителі громади, військовослужбовці, рідні, близькі, друзі, побратими провели в останній путь українського воїна. Прощальні промови виголосили в.о. міського голови Геннадій Іванюк та представник 4 відділу Ніжинського РТЦК та СП, майор Роман Туровець.

15:53 26.12.2023

Мінна безпека: правила має знати кожен!

Мінна безпека: правила має знати кожен!

Шановні жителі громади! Нагадаємо про правила мінної безпеки: детонація вибухонебезпечних предметів може статися навіть від найменшого зовнішнього впливу: удар, тертя, струс, нагрівання тощо.  Знання заходів безпеки допоможе уникнути загрози і врятувати життя. Адже основною причиною нещасних випадків є грубе порушення елементарних правил безпеки: спроби взяти в руки, пересунути, або розібрати предмет, биття по ньому, кидання у відкритий вогонь, або у воду.

09:16 26.12.2023

Допомагаємо нашим захисникам

Допомагаємо нашим захисникам

За кошти міського бюджету придбано та передано українським військовим два дрони Mavic-3 та два тепловізори. Дякуємо нашим Героям за те, що захищають нас і Україну!

09:15 26.12.2023

Зустрінемо Новий рік без боргів

Зустрінемо Новий рік без боргів

Новий рік ось-ось постукає в наші двері, який, сподіваємося, стане для України роком Перемоги! Зустріти його гідно, означає – зустріти без боргів. Зокрема, без боргів за послуги з розподілу газу. Для цього необхідно розрахуватися за отримані послуги до 31 грудня (включно), обравши свій зручний спосіб оплати:

08:48 26.12.2023

Правила пожежної безпеки під час новорічних та різдвяних свят

Правила пожежної безпеки під час новорічних та різдвяних свят

Зазвичай під час Новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки, зокрема при встановленні ялинок, користуванні гірляндами та піротехнічними виробами. Щоб запобігти небезпеці, закликаємо Вас неухильно дотримуватися правил безпечної поведінки під час проведення святкових заходів. А саме:

17:59 25.12.2023

Робота є на Чернігівському хлібокомбінаті!

Робота є на Чернігівському хлібокомбінаті!

Підприємству потрібні пекарі, формувальники тіста, водії, технік-технолог. Своїм працівникам роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, гідну зарплату та повний соціальний пакет. А це - оплачувані лікарняні та відпустки (щорічні основні, додаткові соціальні, за шкідливі умови праці та ненормований робочий день), додаткова оплата вечірніх та нічних годин роботи, доставка на роботу працівників, які працюють у нічний час тощо. Працевлаштуватись можуть не лише чернігівці, а й жителі інших населених пунктів. У разі потреби працівникам надається кімната в гуртожитку. Графік роботи на хлібокомбінаті позмінний.

17:51 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь