Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

І щедрували, і кошти для ЗСУ збирали!

І щедрували, і кошти для ЗСУ збирали!

«В кожне серце, в кожен дім» - так назвали привітальну програму для односельців учасниці аматорського вокального жіночого ансамблю «Мальви» Козацького сільського будинку фольклору. Талановиті виконавиці нащедрували на підтримку ЗСУ 20 000 грн.

09:24 16.01.2024

Відбувся благодійний захід у Козацькому

Відбувся благодійний захід у Козацькому

12 січня в селі Козацьке відбувся благодійний захід, присвячений новорічним святам під назвою «Різдвяні зірочки» ,де взяли участь талановиті діти Бобровиччини, зокрема, ансамбль бандуристів «Золоті струни» у складі Марії Дічевської, Єви Олейнікової та Аліни Микитенко (керівник - Олена Назаренко). Вперше виступили на святковій сцені фольклорний ансамбль

16:51 15.01.2024

Жителі Озерян допомагають ЗСУ

Жителі Озерян допомагають ЗСУ

Під час Різдвяних свят молодь села Озеряни привітала односельців колядою. Завдяки колядкам юнаки та дівчата назбирали для наших захисників - 14 800 грн. Частину коштів передано на допомогу односельцям, які служать в ЗСУ. Також закупили основу для плетення маскувальних сіток. Зазначимо, що в Озерянському сільському будинку культури завжди людно – активісти плетуть маскувальні сітки для наших захисників.

16:21 15.01.2024

Профілактика водно-нітратної метгемоглобінемії

Профілактика водно-нітратної метгемоглобінемії

Життя та здоров’я людини тісно пов’язані з навколишнім середовищем, де одним із найважливіших компонентів є питна вода. Перевищення у воді допустимих концентрацій різноманітних хімічних сполук може бути небезпечними для здоров’я та життя людини. Однією з таких хімічних сполук є нітрати. Нітрати у питній воді мають надзвичайно токсичний вплив на організм дітей раннього віку (до 3 років), з чим безпосередньо пов’язане виникнення такого захворювання як водно-нітратна метгемоглобінемія.

15:16 15.01.2024

Служба зайнятості – переселенцям

Служба зайнятості – переселенцям

Впродовж 2023 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 860 внутрішніх переселенців. Зокрема, роботу на Чернігівщині знайшли 213 безробітних з цієї категорії громадян. Переселенці працюють в аграрному секторі, на підприємствах легкої та харчової промисловості, торгівлі, комунального господарства, у галузях освіти, охорони здоров’я, державного управління, культури і мистецтва тощо. Серед працевлаштованих – водії, менеджери, адміністратори, продавці, касири, швачки, бухгалтери, економісти, кухарі, пекарі, слюсарі, маляри, столяри, лікарі, медсестри, вихователі, інженери тощо.

14:18 15.01.2024

Із щотижневої апаратної наради

Із щотижневої апаратної наради

15 січня під головуванням  першого заступника міського голови Володимира Данішевського відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої обговорено питання освоєння грантових коштів у галузях освіти та медицини громади; надання допомоги ЗСУ, а саме: придбання для військових дрона Mavic за кошти, які були зібрані на благодійних заходах освітян.

10:44 15.01.2024

Шановні мешканці територіальної громади

Шановні мешканці територіальної громади

У межах проєкту “Згуртовані громади”, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад (далі: ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), розпочинається робота над забезпеченням домогосподарств, що постраждали внаслідок війни, насінням овочів до посівної 2024 року.

09:37 15.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь