Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась оперативна нарада

Відбулась оперативна нарада

2 жовтня відбулась оперативна нарада за участі заступників міського голови, секретаря міської ради, начальників структурних підрозділів з актуальних питань життєдіяльності підвідомчої території. Керівники структурних підрозділів прозвітували про проведену роботу та організацію завдань на наступний тиждень. На території громади постійно проводяться перевірки закладів освіти, торгівлі та суб’єктів підприємницької діяльності на предмет дотримання карантинних вимог. Порушень не виявлено.

08:59 05.10.2020

День бійця територіальної оборони

День бійця територіальної оборони

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №417/2020 «Про День територіальної оборони України». Враховуючи важливість територіальної оборони у забезпеченні обороноздатності та територіальної цілісності України, роль складових сектору безпеки й оборони та інших суб'єктів, що залучаються до виконання завдань територіальної оборони, а також з метою подальшого розвитку сучасних військових традицій Глава держави запровадив День територіальної оборони України. Згідно з указом, він відзначатиметься щороку в першу неділю жовтня.

15:15 02.10.2020

Розпочато набір  кандидатів до складу Молодіжної ради  при Бобровицькій  міській раді

Розпочато набір кандидатів до складу Молодіжної ради при Бобровицькій міській раді

Молоді, амбітні та креативні, всі, хто має бажання реалізувати себе у громадському житті громади - запрошуємо долучатися до роботи Молодіжної ради! Якщо Вам 14-35 років, Ви проживаєте в Бобровицькій ОТГ і Вам не байдужа доля нашої громади – приєднуйтеся до Молодіжної ради! Рада створюється з метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Бобровиччини. Це потрібно для вирішення питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життєдіяльності громади.

11:26 02.10.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 02.10.2020 зареєстровано 271 випадок захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 143, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 28, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 9,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, Новий Биків - 1, с. Рудьківка-4, с.Макарівка - 9, с.Марківці- 14, с.Нова Басань - 13, с. Озеряни - 6, с. Браниця - 11, с. Осовець - 1, с. Піски - 5, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб, 2 хворих в інфекційне відділення КНП "Борзнянська ЦРЛ", 5 хворих в КНП "Бобровицька ЦРЛ".

10:39 02.10.2020

Дорогі вчителі, вихователі, тренери, керівники гуртків,  ветерани педагогічної праці!

Дорогі вчителі, вихователі, тренери, керівники гуртків, ветерани педагогічної праці!

Традиційно, в першу неділю жовтня, ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти! Це свято добра, мудрості, любові й турботи. Хоч як би вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Батьківщина, рідна земля, материнська любов, тепло першої вчительки. Вчитель — найдивовижніша і свята професія. Впевнена, кожен з нас, якби його попросили назвати людей, що вплинули на формування особистості та залишили найяскравіший слід у житті, назве першими в цьому ряду імена своїх вчителів. Для кожного з нас вчитель був і залишається найближчою та найдорожчою людиною. Через все своє життя ми проносимо пам’ять і про перші палички в зошитах у косу лінійку, і перші незграбні літери, і перші слова, написані власноруч під його дбайливим поглядом.

08:17 02.10.2020

Асоціація міст України запрошує взяти участь у Конгресі транскордонного співробітництва

Асоціація міст України запрошує взяти участь у Конгресі транскордонного співробітництва

6–9 жовтня 2020 року відбудеться Конгрес транскордонного співробітництва (раніше відомий як Конгрес Ініціатив Східної Європи). Захід проходитиме у онлайн форматі з синхронним перекладом на три мови: польську, англійську та російську. Учасники: органи місцевого самоврядування, європейські та міжнародні установи, науковці та освітяни, працівники культурних установ, неурядових організацій та експерти, що займаються питаннями Східної Європи та співробітництва з питань розвитку. Конгрес – це платформа для обміну ідеями, створення інструментів співпраці та встановлення спільного представництва на європейському форумі. Цього року захід буде присвячений викликам, які постали перед місцевими громадами Європи внаслідок пандемії COVID-19. Асоціація міст України виступає офіційним партнером заходу. Провідна тема Конгресу – «Самоврядування завтрашнього дня. Між відкритістю та відповідальністю». Програма Конгресу включатиме: *? дискусійні панелі* *? спеціалізовані тренінги* *? форум партнерів* *? біржу грантодавців* *? культурні заходи* *? конкурс «добрих практик»* Для участі у Конгресі необхідно зареєструватися. Усі заходи в рамках Конгресу будуть доступні безкоштовно після реєстрації на онлайн -платформі. Реєстрація розпочнеться незабаром. Більше інформації про захід можна дізнатися на офіційному сайті Конгресу www.kongres.lublin.eu. Також можна надіслати запитання на електронну адресу kongres@lublin.eu. Чернігівське РВ АМУ Офіс реформ у Чернігівській області

14:39 01.10.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 01.10.2020 зареєстровано 266 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 138, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 28, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 9,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, Новий Биків - 1, с. Рудьківка-4, с.Макарівка - 9, с.Марківці- 14, с.Нова Басань - 13, с. Озеряни - 6, с. Браниця - 11, с. Осовець - 1, с. Піски - 5, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 47 осіб, 2 хворих в інфекційне відділення КНП "Борзнянська ЦРЛ", 5 хворих в КНП "Бобровицька ЦРЛ".

09:43 01.10.2020

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку. День ветерана

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку. День ветерана

Другий місяць осені починається з особливої дати. Цього дня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління. …Нові часи, нові завдання, нові вимоги… Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні, але ніколи не забудемо ми того, що зроблено руками людей старшого покоління. Вони могутня основа нашої історії.  Вони воювали на фронтах, сумлінно працювали в мирний час, виховували нас, своїх дітей і онуків. Величезне спасибі їм за це!

08:44 01.10.2020

Голосуємо всією громадою за проєкти Громадського бюджету

Голосуємо всією громадою за проєкти Громадського бюджету

Шановні мешканці громади! З 01.09.2020 по 30.09.2020 (включно)  розпочинається  голосування у підтримку проєктів, реалізація яких передбачена у 2021 році Програмою «Громадське бюджетування (бюджет участі) в Бобровицькій міській раді». 02 липня 2020 року відбулось засідання робочої групи з питань громадського бюджету, де були розглянуті та позитивно оцінені 4 проєктні заявки, а саме:

16:01 30.09.2020

Зі Всеукраїнським днем бібліотек!

Зі Всеукраїнським днем бібліотек!

Сьогодні в читальному залі Бобровицької центральної бібліотечної системи відбулися урочисті збори бібліотечних працівників. Бібліотекарів, читачів та гостей привітала зі святом заступник міського голови Лариса Петько. Книжкові багатства надихають на творчість, слугують відродженню духовності та зберігають пам'ять історії. Присутнім побажали і надалі наполегливо сприяти збереженню книжкових багатств.

14:41 30.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано