Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

27 січня - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

27 січня - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

27 січня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили один із найбільших нацистських таборів смерті – Аушвіц-Біркенау. Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала знищення народів і груп, які нацисти вважали загрозою або неповноцінними. Близько 1,5 мільйона з них були з території сучасної України.

08:00 27.01.2024

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

1 листопада 2005 року Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію «Пам’ять про Голокост», у якій 27 січня проголошено Міжнародним днем пам’яті жертв Голокосту. Дату 27 січня обрано Днем пам’яті жертв Голокосту, оскільки саме в цей день,  у 1945 році, солдати 60-ї армії 1-го Українського фронту звільнили один із найбільших нацистських таборів смерті – Аушвіц-Біркенау, що був розташований на території сучасної Польщі. Цей табір став у сучасному світі одним із символів нацистських злочинів.

16:15 26.01.2024

ЗАПИТ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ  до проєктних організацій, які мають дозвіл (ліцензію) на право проведення робіт з виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту

ЗАПИТ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ до проєктних організацій, які мають дозвіл (ліцензію) на право проведення робіт з виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту

Бобровицька міська рада (далі — Замовник) планує здійснити закупівлю: Виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів (з урахуванням Постанови Кабінету міністрів України від 03.11.2021 року № 1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок», з виготовленням обмінного файлу та внесення відомостей про нормативну грошову оцінку до Державного земельного кадастру): 

15:02 26.01.2024

Армія відновлення: безробітні разом з волонтерами допомагають відновлювати пошкоджені будинки

Армія відновлення: безробітні разом з волонтерами допомагають відновлювати пошкоджені будинки

Морози та сніг – не перешкода для відновлення будинків жителів Чернігова, які постраждали під час бойових дій у 2022 році. Розбір завалів та відбудова тривають досі. Разом з волонтерами працюють безробітні, які перебувають на обліку в Чернігівській філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

14:59 26.01.2024

Пам’ять про талановитого поета завжди жива

Пам’ять про талановитого поета завжди жива

Напередодні дня народження нашого земляка, поета, видатного діяча Павла Тичини для учнів Бобровицького ліцею та Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 організовано екскурсію до Пісківського історико-меморіального музею Павла Тичини.

12:42 26.01.2024

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 26.01.2024р. радіаційний фон  становить 0,012 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

09:49 26.01.2024

Допомога по частковому безробіттю: у вас є 90 днів на її отримання

Допомога по частковому безробіттю: у вас є 90 днів на її отримання

Для збереження робочих місць та підтримки працівників у разі вимушеного скорочення робочого часу, служба зайнятості надає роботодавцям допомогу по частковому безробіттю. Порядок її отримання врегульований постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 702 https://t1p.de/zawha.

09:36 26.01.2024

Забезпечення якісної роботи закладів освіти – завжди в полі зору

Забезпечення якісної роботи закладів освіти – завжди в полі зору

25 січня в.о. міського голови Геннадій Іванюк побував з робочою поїздкою в Кобижчанському закладі дошкільної освіти «Лісова казка». Очільник громади зустрівся з педагогічним та батьківським колективами закладу й обговорив актуальні питання, що стосуються якісного та безпечного надання освітніх послуг.

16:45 25.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь