A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Маємо досягнення і працюємо на результат

Маємо досягнення і працюємо на результат

Останнім часом деякі політичні аутсайдери та їхні недолугі коментатори намагаються збурити громадськість, розповсюджуючи в соціальних мережах відверту брехню, маніпулюють цифрами, щоб звинуватити міську раду в нераціональному використанні коштів, у якихось сумнівних діях, чи бездіяльності. Ми ж надаємо достовірну інформацію для наших громадян.

17:06 17.04.2024

Відбулась чергова сесія Бобровицької міської ради

Відбулась чергова сесія Бобровицької міської ради

17 квітня проведено засідання постійних комісій міської ради, на яких розглянуто та обговорено 135 питань порядку денного, що винесені на розгляд 34 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання. В.о. міського голови Геннадій Іванюк вів пленарне засідання сесії. Із 22 депутатів міської ради прибули 19.

16:00 17.04.2024

Увага! Бобровицька міська рада продовжує набір на стажування до 21 квітня!

Увага! Бобровицька міська рада продовжує набір на стажування до 21 квітня!

Якщо вам цікаво, як працює місцеве самоврядування, і ви прагнете творити зміни у нашій громаді, запрошуємо на двотижневе стажування у Бобровицьку міську раду за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Ви здобудете унікальний досвід, зазирнете за лаштунки роботи ради та побачите, як саме ухвалюють ключові рішення у місцевому органі влади. І можливо, це стане початком вашої кар’єри у врядуванні.

14:20 17.04.2024

17 квітня – День працівників пожежної охорони України

17 квітня – День працівників пожежної охорони України

Шановні працівники пожежної охорони, вітаємо вас з професійним святом! Поважаємо вашу почесну працю та готовність з відповідальністю і професіоналізмом приходити на допомогу людям, часто, - ризикуючи власним здоров’ям та життям. Дякуємо за щоденні подвиги, героїзм, за мужність, виявлену в екстремальних ситуаціях.

08:22 17.04.2024

Чи правомірні дії працівників газової служби?

Чи правомірні дії працівників газової служби?

Бобровицька міська рада Чернігівської області занепокоєна останніми подіями, пов'язаними з діяльністю газових служб в умовах правового режиму воєнного стану. За останній час до нас, як до ОМС, звернулося безліч мешканців зі скаргами щодо неправомірної діяльності персоналу та працівників Оператора ГРМ Чернігівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

16:22 16.04.2024

Відбувся чемпіонат з настільного тенісу серед юнаків та дівчат

Відбувся чемпіонат з настільного тенісу серед юнаків та дівчат

12 квітня в спортивному залі ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О.Майнової НУБіП України» відбувся відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з настільного тенісу серед юнаків та дівчат. У змаганнях взяли участь 11 команд з Бобровицької міської та  Новобасанської сільської рад.

15:25 16.04.2024

Авто – для наших Героїв!

Авто – для наших Героїв!

Завдяки тісній співпраці міської ради з жителями громади продовжується робота щодо надання допомоги ЗСУ. Вадим Капля, директор ТОВ «Дубовець 2015», безкоштовно передав автомобіль для наших Захисників із 116 ОМБР.

10:16 16.04.2024

Оголошення про скликання засідання виконкому.

Оголошення про скликання засідання виконкому.

Бобровицька міська рада повідомляє, що 24 квітня 2024 року  о десятій годині в адмінприміщенні  за адресою: вул.Незалежності, 46,  м. Бобровиця відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради Чернігівської області

16:24 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь