A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Зелене мереживо закладу дошкільної освіти

Зелене мереживо закладу дошкільної освіти

30 березня на території  Кобижчанського закладу дошкільної освіти «Лісова казка» зустрілися батьки випускників 2024 року, вихованці та працівники закладу. Вони вирішили зробити добру справу - збагатити зелені насадження біля дитячого садочку та висадити пірамідальні туї. Так було закладено туєву алею вздовж паркану освітнього закладу. Тепер вона стала справжньою  прикрасою території закладу дошкільної освіти.

16:05 02.04.2024

Повідомлення про оприлюднення

Повідомлення про оприлюднення

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у cфері  господарської діяльності»,  Бобровицька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення «Про місцеві податки та збори на підвідомчій  території Бобровицької міської ради».    Проєктом рішення «Про місцеві податки та збори на підвідомчій  території Бобровицької міської ради» передбачається змінити ставки та пільги  по земельному податку,  які наберуть чинності з 01.01.2025 року. Приведено у відповідність додатки  відповідно Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, який доповнено Додатком 59 «Класифікатор видів цільового призначення земельних ділянок» та Наказу Мінекономіки від 16 травня 2023 року № 3573 «Про затвердження національного класифікатора НК 018:2023 «Класифікатор будівель і споруд»  та скасування національного класифікатора ДК 018-2000 «Державний класифікатор будівель і споруд».    Всі матеріали розміщено на веб-сайті Бобровицької міської ради -  https://bobrovycka-gromada.gov.ua/, розділ  «Регуляторна діяльність».   Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту слід надавати до Бобровицької міської ради протягом 30 днів з дня оприлюднення.

15:12 02.04.2024

Де на Чернігівщині пропонують роботу плюс житло?

Де на Чернігівщині пропонують роботу плюс житло?

Наразі в базі вакансій Чернігівської обласної служби налічується понад десяток пропозицій роботи з наданням житла. Є такі вакансії для лікарів. Так, терапевта, педіатра та хірурга запрошують на роботу у Варву. Заробітна плата – 20 тис. грн. Офіційне працевлаштування і житло обіцяють працівникам сільського господарства. Операторів машинного доїння запрошують в села Травневе Городнянської громади (зарплата 10000 грн) та Терехівка Киселівської громади (зарплата 7700 грн).

11:07 02.04.2024

Визволення 2022: Сумщина, Житомирщина, Чернігівщина, Київщина

Визволення 2022: Сумщина, Житомирщина, Чернігівщина, Київщина

Два роки тому, кінець березня - початок квітня відзначились для українців важливими перемогами: визволення наших території, які захопили військові РФ з початком повномасштабного вторгнення. Метр за метром наші військові вичищали землі від окупантів Київщини, Чернігівщини, Житомирщини та Сумщини. З кожним звільненим населеним пунктом увесь світ здригався від наслідків окупації наших земель: звірств, які чинив агресор.

08:34 02.04.2024

Про самостійне погашення податкового боргу платником податків

Про самостійне погашення податкового боргу платником податків

Податковий борг – це не тільки приватна справа окремого платника податків, це проблема загальнодержавного значення, оскільки податковий борг є тими грошима, які не надійшли до державного та місцевих бюджетів та, таким чином, не можуть бути використані для здійснення вкрай важливих бюджетних видатків.

08:25 02.04.2024

Інформує служба зайнятості: з 1 квітня збільшуються компенсаційні виплати роботодавцям

Інформує служба зайнятості: з 1 квітня збільшуються компенсаційні виплати роботодавцям

З 1 квітня 2024 року, відповідно до Закону «Про Державний бюджет України на 2024 рік», мінімальна заробітна плата в Україні підвищилася до 8 тис. гривень. У зв’язку з цим зміниться розмір деяких виплат, що стосуються сфери зайнятості, розмір яких узгоджений з мінімальною зарплатою.

16:50 01.04.2024

Пишаємося новими досягненнями!

Пишаємося новими досягненнями!

22– 30 березня у місті Махдія, що в Тунісі, проходив Міжнародний фестиваль інженерії, науки та технологій «I-FEST». Цьогоріч до заходу долучилося 300 учасників з близько 40 країн світу, серед них — і вихованці Малої академії наук.

14:16 01.04.2024

Із щотижневої апаратної наради

Із щотижневої апаратної наради

01 квітня під головуванням в.о. міського голови Геннадія Іванюка відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої обговорено актуальні питання життєдіяльності громади, організації робіт з благоустрою та надання адміністративних послуг громадянам.

12:17 01.04.2024

Вітаємо дипломантів VII Всеукраїнського хореографічного фестивалю-конкурсу мистецтв «Перлина Закарпаття»

Вітаємо дипломантів VII Всеукраїнського хореографічного фестивалю-конкурсу мистецтв «Перлина Закарпаття»

29-30 березня в місті Мукачево Закарпатської області відбувся VII Всеукраїнський хореографічний фестиваль-конкурс мистецтв «Перлина Закарпаття». До участі у фестивалі активно долучились вихованці хореографічного гуртка «Pas De Dans» Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості», керівник - Ірина Нестер.

12:13 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь