Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Дотримання температурного режиму в закладах торгівлі та громадському харчування  в літню пору

Дотримання температурного режиму в закладах торгівлі та громадському харчування в літню пору

Аномальна спека і відключення електропостачання ставлять нові виклики перед суб’єктами господарювання, які працюють з харчовими продуктами. Адже дотриматись вимог щодо безпечної харчових продуктів стає все складніше. Проте в цьому питанні не повинно бути компромісів, адже безпека людського життя - понад усе.

14:00 23.07.2024

єРобота: в Чернігові військовий відкрив чайну «Сьорб»

єРобота: в Чернігові військовий відкрив чайну «Сьорб»

Не кавою єдиною, вирішив Владислав Іванцов і відкрив у Чернігові чайну «Сьорб». Для цього скористався програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту «єРобота» і отримав понад 450 тис. гривень на започаткування бізнесу. Грантових коштів вистачило на придбання обладнання, меблів, товарів для виготовлення продукції, оплату рекламних послуг та частково оренди приміщення.

13:56 23.07.2024

Відбулась зустріч із родинами загиблих Героїв

Відбулась зустріч із родинами загиблих Героїв

22 липня в міській раді відбулась робоча зустріч з родинами загиблих Захисників, у якій взяли участь в.о. міського голови Геннадій Іванюк, заступник голови Чернігівської ОВА Іван Ващенко, перший заступник голови Ніжинської РВА Інна Горобей, головний спеціаліст відділу з питань ветеранської політики Ніжинської РВА Наталія Прищепа та начальник І відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій В’ялий.

12:19 23.07.2024

Герої не вмирають! Вони вічно живуть…

Герої не вмирають! Вони вічно живуть…

Старший солдат Митрюк Станіслав Іванович помер 23 липня 2023 року під час проходження військової служби в с. Новопавлівка Баштанського району Миколаївської області. Йому було 27 років.

09:01 23.07.2024

Бобровицька громада провела в останню дорогу загиблого Героя

Бобровицька громада провела в останню дорогу загиблого Героя

22 липня на центральні площі міста відбувся мітинг-реквієм. Наша громада попрощалася із своїм земляком, воїном-захисником Віталієм Леонідовичем Бушиленком. Не вагаючись, він став на захист Батьківщини, був патріотом рідної землі й захищав Україну та свій народ.

19:46 22.07.2024

Виклики майбутнього в дошкіллі

Виклики майбутнього в дошкіллі

19 липня 2024 року Міністерство освіти і науки України за підтримки Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні організовувало засідання круглого столу, на якому презентовано концепцію диверсифікованих форм дошкільної освіти, шляхи їх упровадження та розвитку.

19:12 22.07.2024

Громадська організація «Покоління Ю» у Бобровиці

Громадська організація «Покоління Ю» у Бобровиці

Протягом 20 та 21 липня у Бобровицькому закладі загальної середньої освіти  №1 відбувся тренінг в рамках проєкту «Школа адвокації: Північ» від громадської організації «Покоління Ю». На  захід була запрошена активна молодь Бобровицьких закладів освіти.  Представники закладів  отримали можливість дізнатися про інструменти взаємодії з владою та просування власних ініціатив. Учасники активно висловлювали питання розвитку молодіжних просторів, поліпшення інфраструктури та співпрацю з міською радою.

19:10 22.07.2024

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Актуальну інформацію про Графік погодинних відключень можна дізнатися на офіційних ресурсах АТ «Чернігівобленерго» (інформація оновлюється щодня, з урахуванням всіх вказівок НЕК):

12:07 21.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь