A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Учителі початкових класів освітніх закладів Бобровицької громади взяли  участь у Catch-up проєкті  від UNICEF для початкової школи, що спрямований на надолуження освітніх втрат

Учителі початкових класів освітніх закладів Бобровицької громади взяли участь у Catch-up проєкті від UNICEF для початкової школи, що спрямований на надолуження освітніх втрат

Учителі початкових класів других класів  освітніх закладів Бобровицької міської ради Оксана Глушко, учитель Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів; Олена Шостак, учитель Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів; Тетяна Савченко, учитель Гобачівської гімназії, Лілія Набок та Світлана Сіра, учителі Боровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 беруть участь у Catch-up проєкті для початкової школи, спрямований на надолуження освітніх втрат, що виникли через повномасштабну війну в Україні та, як наслідок вплинули на перебіг освітнього процесу у школах.

12:24 08.04.2024

Проблему вивезення сміття потрібно вирішувати спільними зусиллями

Проблему вивезення сміття потрібно вирішувати спільними зусиллями

Настала весна, і жителі громади почали прибирати свої прибудинкові території, наводити лад у господарствах. Приємно, що наші громадяни турбуються, щоб у їхніх будинках, квартирах, на подвір’ях були чистота і порядок. Але, на жаль, не всі задумуються про те, що потрібно турбуватися не лише про власні господарства, а й про рідне місто чи село.

11:53 08.04.2024

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 05.04.2024р. радіаційний фон  становить 0,013 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

14:38 05.04.2024

СПІВПРАЦЯ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ «ЛІКАРІ СВІТУ»

СПІВПРАЦЯ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ «ЛІКАРІ СВІТУ»

Колектив Комунального некомерційного підприємства «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Бобровицької міської ради постійно працює над розширенням медичних послуг та покращенням умов комфортного перебування пацієнтів у наших закладах.

14:32 05.04.2024

Державна підтримка сільськогосподарських виробників.

Державна підтримка сільськогосподарських виробників.

Доводимо до Вашого відома, що постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року № 300, були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. №918 (далі - Порядок).     Порядком передбачено, що отримувачами бюджетних коштів є фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, які мають у власності від трьох до ста голів великої рогатої худоби (корів) чи від п’яти до п’ятисот голів маточного поголів'я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.

09:40 05.04.2024

Велотранспорт для соціальних працівників

Велотранспорт для соціальних працівників

Соціальні працівники відділення соціальної допомоги вдома відділу соціального обслуговування Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради щоденно піклуються  про пенсіонерів, ветеранів війни і праці, осіб з інвалідністю, осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомагають їм долати життєві труднощі та негаразди.

09:33 05.04.2024

Подяки від Захисників України

Подяки від Захисників України

Сьогодні в.о. міського голови Геннадій Іванюк передав Подяки від українських Захисників депутату обласної ради, директору ТОВ «Козацьке» Сергію Чубовському, директору ТОВ «Інтергаз-5000» Анатолію Гусаку, директору ТОВ «ТВН-Агро» Сергію Триносу, директору Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Мирославу Партатусу, старості Марковецького старостинського округу Тетяні Швачач, жителю Петрівки Валентину Литвину, жителям Марковецького старостинського округу, колективам Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та ТОВ «Інтергаз-5000».

17:17 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь