A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 12.04.2024р. радіаційний фон  становить 0,010 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

16:35 12.04.2024

Не втомлюємося допомагати ЗСУ

Не втомлюємося допомагати ЗСУ

Сьогодні в.о. міського голови Геннадій Іванюк передав для наших Героїв-земляків два квадрокоптери DJI Mavic 3, що придбала міська рада. Віримо в наші Збройні Сили України!

14:08 12.04.2024

Споживайте електроенергію ощадливо

Споживайте електроенергію ощадливо

​​Російські ракети та дрони вранці завдали значних пошкоджень українським електростанціям. В цьому році це вже третя масована атака на українську генерацію. Під час двох попередніх також постраждали теплові та гідроелектростанції. Їх головна роль в енергосистемі – можливість швидко збільшувати виробництво електроенергії вранці та ввечері, коли споживання стрімко зростає. Сьогодні деякі з них не можуть це робити через руйнування, яких завдала російська армія. 

20:49 11.04.2024

Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії

Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії

Пенсійний фонд України виявив 50 717 домогосподарств, які потенційно можуть одержувати житлову субсидію, але наразі за отриманням виплати не зверталися (пункт 11 Порядку реалізації експериментального проєкту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2023 № 601).

16:35 11.04.2024

Під час робочої зустрічі обговорено актуальні напрямки надання соціальних послуг

Під час робочої зустрічі обговорено актуальні напрямки надання соціальних послуг

10 квітня 2024 року в межах співпраці між Бобровицькою міською радою та  БФ «Право на захист», за участю представників Фонду та ініціативної групи мешканців громади, відбулося обговорення стану надання соціальних послуг у громаді.

15:14 11.04.2024

Голосуємо всією громадою за проєкти бюджету участі

Голосуємо всією громадою за проєкти бюджету участі

Шановні мешканці громади! З 15.04.2024 по 30.04.2024 (включно) буде проведено голосування на підтримку проєктів, реалізація яких передбачена в 2024 році Програмою «Бюджет участі Бобровицької міської ради». 01 квітня 2024 року відбулось засідання робочої групи з питань реалізації бюджету участі Бобровицької міської ради, на якому були розглянуті та позитивно оцінені 2 проєктні заявки, а саме:

10:42 11.04.2024

Бобровицький ЦНАП енергонезалежний

Бобровицький ЦНАП енергонезалежний

В межах проєкту «Енергонезалежні ЦНАПи» від швейцарсько-української Програми EGAP Фонду Східна Європа на даху будівлі, де знаходиться Бобровицький Центр надання адміністративних послуг, почали монтаж другої черги обладнання сонячних панелей для резервного живлення потужністю 5 кВт. Ціна обладнання, яке отримав ЦНАП – пів мільйона гривень. 

09:32 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь