A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

єРобота на Чернігівщині:  грантові програми для бізнесу від служби зайнятості

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу від служби зайнятості

Вже 304 мешканця області для започаткування або розвитку бізнесу скористалися програмою «Власна справа» урядового проєкту єРобота та 10 - програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей». Загальна сума грантових коштів склала 72 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області близько 700 нових робочих місць у різних сферах діяльності, а це і швейні цехи, СТО, салони краси, заклади торгівлі та харчування, спеціалізовані освітні, медичні та розважальні студії, фермерські господарства, послуги у сфері зеленого туризму, ландшафтного дизайну, клінінгові, будівельні, ремонтні послуги тощо.

15:48 18.04.2024

Проведено функціональне навчання з посадовими особами, які очолюють збірні та приймальні пункти евакуації

Проведено функціональне навчання з посадовими особами, які очолюють збірні та приймальні пункти евакуації

З 16 по 18 квітня відбулося навчання у сфері цивільного захисту для посадових осіб, які очолюють збірні та приймальні пункти евакуації. Олександр Осаволюк, майстер виробничого навчання Навчально-консультаційного пункту у місті Ніжині, надав практичні рекомендації щодо розробки плануючих та облікових документів, а також планування евакуаційних заходів на територіях Бобровицької та Новобасанської територіальних громад.

12:55 18.04.2024

Платіжна дисципліна за розподіл газу – запорука енергетичної стабільності України!

Платіжна дисципліна за розподіл газу – запорука енергетичної стабільності України!

Чернігівщина щодня страждає від російської агресії, а систематичні обстріли регіону призводять до руйнування або пошкодження газових мереж. Відтак, стабільна доставка «блакитного палива» вимагає відповідальної та цілодобової роботи газовиків. Саме за рахунок оплати за послугу з розподілу газу фахівці Чернігівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» здійснюють не тільки стабільний розподіл газу, а й оперативне відновлення газопостачання та усі необхідні аварійні роботи.

12:17 18.04.2024

Запитуєте – відповідаємо

Запитуєте – відповідаємо

В якому розмірі виплачується одноразова допомога потерпілому від нещасного випадку на виробництві Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який встановлюється медико-соціальною експертною комісією (МСЕК), виходячи з розрахунку семи мінімальних заробітних плат, встановлених законом на день настання права потерпілого на страхову виплату (у разі якщо страховий випадок настав після 01.04.2024 та втрата працездатності становить 100%, – розмір виплати складатиме 56 000 грн (8 000 х 7)) .

11:44 18.04.2024

З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично

З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично

Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств).

11:43 18.04.2024

До уваги платників податків, що звертаються за отриманням Довідки про відсутність заборгованості

До уваги платників податків, що звертаються за отриманням Довідки про відсутність заборгованості

Головне управління ДПС у Чернігівській області у зв’язку із наявністю значної кількості типових помилок при оформленні платниками Заяв про надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи,  повідомляє таке.

11:41 18.04.2024

У БОБРОВИЦЬКІЙ ПУБЛІЧНІЙ БІБЛІОТЕЦІ - ПОПОВНЕННЯ КНИЖКОВОГО ФОНДУ

У БОБРОВИЦЬКІЙ ПУБЛІЧНІЙ БІБЛІОТЕЦІ - ПОПОВНЕННЯ КНИЖКОВОГО ФОНДУ

Отримано 488 нових книжок за програмою поповнення бібліотечних фондів з бюджету Бобровицької міської ради від найпопулярніших видавництв корпорації «Ранок»: 134 книги -  для дорослого читання і 354 - для дитячого. Зарубіжні та вітчизняні бестселери. Кохання, фантастика, детективи, казки, енциклопедії… Наразі всі книги проходять обробку та незабаром потраплять до бібліотек, де поповнять книжкові полиці.

10:30 18.04.2024

Відбувся шаховий турнір пам’яті М.Ф.Медведєва

Відбувся шаховий турнір пам’яті М.Ф.Медведєва

13 квітня відбувався другий турнір пам’яті М.Ф.Медведєва, - тренера, який все своє життя присвятив популяризації гри в шахи.  У 1987 році в Центрі дитячої та юнацької творчості відкрився гурток з шахів, який очолив Михайло Федорович. У 1994 році в Бобровицькій ДЮСШ відкрилося відділення шахів і Михайло Медведєв став тренером з шахів. За час роботи виховав цілу плеяду шахістів, які здобували перемоги та призові місця в обласних змаганнях. Його вихованці захищали честь Чернігівської області у чемпіонаті України.

10:04 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь