Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Про безпеку в освітньому середовищі говорили під час діалогової  зустрічі в громаді

Про безпеку в освітньому середовищі говорили під час діалогової зустрічі в громаді

Бобровицька громада була відібрана до участі  в  проєкті «Лабораторії творчого діалогу в громадах», що реалізується Спілкою Громадські Ініціативи України за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».  Проєкт є однією з перших масштабних ініціатив впровадження діалогового підходу в застосуванні інструментів участі на місцевому рівні.

11:48 11.05.2023

Розпочато роботи з ремонту доріг

Розпочато роботи з ремонту доріг

У Бобровицькій громаді розпочато ремонт доріг. Зокрема, на дорогах без твердого покриття проводяться роботи з виправлення профілю доріг грейдером. На дорогах з твердим покриттям велику кількість ям та вибоїн ремонтують за допомогою нещодавно придбаного спеціального автомобіля для ремонту дорожнього покриття VOLVO FH STRASSMAYR.

17:03 10.05.2023

єВідновлення: стартувала програма державної допомоги на відновлення пошкодженого житла

єВідновлення: стартувала програма державної допомоги на відновлення пошкодженого житла

Відсьогодні всі громадяни, чиє житло отримало незначні пошкодження внаслідок збройної агресії рф і яке ще не було відремонтоване, зможуть скористатись послугою єВідновлення для отримання державної допомоги для відновлення свого житла. Йдеться, перш за все, про заміну вікон чи дверей, ремонт покрівлі тощо.

12:30 10.05.2023

Григорій КОВТУН з робочим візитом побував у Бобровицькій громаді

Григорій КОВТУН з робочим візитом побував у Бобровицькій громаді

9 травня на базі ТОВ «Козацьке» відбулась виїзна нарада начальника Ніжинської районної військової адміністрації Григорія КОВТУНА, у якій взяли участь в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК, депутат обласної ради Сергій ЧУБОВСЬКИЙ, начальник І відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій В’ЯЛИЙ. Обговорено питання виконання мобілізаційних завдань, завершення весняно-польових робіт та інші питання, пов’язані з життєдіяльністю громади.

08:46 10.05.2023

На щотижневій апаратній нараді обговорено актуальні питання

На щотижневій апаратній нараді обговорено актуальні питання

8 травня під головуванням в.о. міського голови Геннадія ІВАНЮКА відбулась щотижнева апаратна нарада, у ході якої обговорили основні завдання життєдіяльності громади. На нараді обговорено питання благоустрою населених пунктів громади, а саме: ремонту, грейдерування та висипки доріг по вулицях м. Бобровиця, де відсутнє тверде покриття.

12:26 09.05.2023

Робоча поїздка до Івано-Франківська

Робоча поїздка до Івано-Франківська

Днями в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК здійснив робочу поїздку до міста Івано-Франківськ та зустрівся з міським головою Русланом МАРЦІНКІВОМ. Зустріч пройшла у теплій дружній атмосфері. Обговорили питання майбутньої співпраці наших міст, побудували плани на майбутнє.

11:50 09.05.2023

Покращення матеріальної бази КП «Міськдобробут»

Покращення матеріальної бази КП «Міськдобробут»

У пріоритеті міської ради як засновника КП «Міськдобробут» є і залишаються питання вдосконалення матеріальної бази даного підприємства. Нещодавно для проведення робіт з благоустрою за кошти міської ради для КП «Міськдобробут» придбано трактор МТЗ-82 з навісним обладнанням. Ця техніка покращить роботу підприємства.

09:18 09.05.2023

9 травня - День Європи

9 травня - День Європи

День Європи — це свято, що відзначається 9 травня в Європейському Союзі та інших країнах, а віднині - і в Україні. Після завершення Другої світової війни європейські країни почали продумувати принципи політичної співпраці та економічної кооперації. Зрештою 9 травня 1950 року французький міністр закордонних справ Роберт Шуман виступив з ініціативою налагодити в Європі спільну координацію та контроль за важкою промисловістю. Він запропонував розробити принципи спільної політики для досягнення солідарності в цій окремій галузі. Шляхом до реалізації плану Шумана мала стати Європейська спільнота вугілля та сталі. За задумом Шумана, Франція, Німеччина та інші європейські країни мали передати управління виробництвом вугілля та сталі єдиному органу. Унаслідок такого об’єднання ключові галузі військової промисловості також мали перейти під спільний контроль, що унеможливило б підготовку окремої країни до нової війни.

07:45 09.05.2023

Бобровиччина знову в жалобі

Бобровиччина знову в жалобі

6 травня Бобровицька громада попрощалася із загиблим воїном  Володимиром СЕНІЧЕМ. З перших днів повномасштабного вторгнення він став на захист Батьківщини, добровольцем пішов служити в ЗСУ.  У військовій частині  був водієм. Указом Президента України 12 серпня 2022 року нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. За наш спокій, за мир в Україні Володимир заплатив найдорожчою ціною – своїм життям. Вдома у нього залишилися дружина та дев’ять дітей.

16:35 08.05.2023

Оголошення засідання виконкому.

Оголошення засідання виконкому.

Бобровицька міська рада повідомляє, що 22 травня 2023 року  о десятій годині в адмінприміщенні  за адресою: вул.Незалежності, 46,  м. Бобровиця відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради

16:25 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь