Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

4 липня - День Національної поліції України

4 липня - День Національної поліції України

Шановні працівники Національної поліції! Щиро вітаю вас вітання  з нагоди професійного свята! Цілодобово, виявляючи мужність, ви стоїте на варті законних інтересів держави та суспільства! Ваша робота надзвичайно ризикована, відповідальна та нелегка, тому хочеться побажати вам витримки, натхнення, вміння стійко долати будь-які перешкоди.

08:17 04.07.2023

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Бобровицька міська рада запрошує вас взяти участь у опитуванні щодо майбутнього бренду Бобровицької громади, яке проводитиметься з 04.07.2023 по 11.07.2023. Цей опитувальник створено, щоб кожен житель і кожна жителька громади мали можливість розказати про особливість своєї громади, її території, історії, людей. Дуже важливо знайти ту ідею, яка об'єднує всіх мешканців, зафіксувати ті унікальні прояви, які ляжуть в основу візуального образу. 

08:01 04.07.2023

Інвестиційне меню приватизації  Фонду державного майна України

Інвестиційне меню приватизації Фонду державного майна України

У разі виникнення питань, додаткової інформації стосовно процедури приватизації майна необхідно звертатися до Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернігівській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях за адресою: м.Чернігів, пр.-т Миру, 43, тел. (0462)676225, ел.адреса: chernigiv@spfu.gov.ua.

16:15 03.07.2023

Шановні жителі Бобровиці!

Шановні жителі Бобровиці!

За останні декілька днів наші комунальники спостерігають одну і ту ж картину – ямки замість квітів у парку Матері та дитини. Недобросовісні громадяни викопують лілії, хосту, троянди цілими кущиками. Ці квіти були придбані та насаджені дбайливими руками працівників КП «Міськдобробут», щоб подарувати приємні емоції для відвідувачів парку, жителів та гостей міста.

16:08 03.07.2023

Покращення матеріальної бази КП «Міськдобробут»

Покращення матеріальної бази КП «Міськдобробут»

У пріоритеті міської ради як засновника КП «Міськдобробут» є і залишаються питання вдосконалення матеріальної бази даного підприємства. Нещодавно для проведення робіт з благоустрою за кошти міської ради для КП «Міськдобробут» придбано каток японського виробництва SAKAI SW 250.

15:30 03.07.2023

Із щотижневої апаратної наради

Із щотижневої апаратної наради

03 липня під головуванням  першого заступника міського голови Володимира ДАНІШЕВСЬКОГО відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники відділів, структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств доповіли про проведену роботу. На нараді обговорено питання організації та проведення громадських робіт, ремонту доріг, забезпечення дотримання естетичного зовнішнього вигляду магазинів, озеленення міста.

15:28 03.07.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 03.07.2023р. радіаційний фон  становить 0,012 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

14:38 03.07.2023

До відома громадян!

До відома громадян!

13.07.2023 р. за адресою: м.Бобровиця, вул. Лупицька 4, біля відділу ЦНАП Бобровицької міської ради буде працювати мобільний сервісний центр МВС у Чернігівській області.

12:36 03.07.2023

Проведено навчання для працівників підрозділу місцевої пожежної охорони

Проведено навчання для працівників підрозділу місцевої пожежної охорони

Протягом червня 2023 року працівниками Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області проведено роботу з працівниками підрозділу місцевої  пожежної охорони с. Кобижча (Бобровицької ТГ).

11:43 03.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь