Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Змістовною та цікавою була зустріч з Ніною Лемеш

Дата: 15.05.2024 16:26
Кількість переглядів: 99

Сьогодні з робочим візитом у Бобровицькій міській територіальній громаді побувала перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш. Вона зустрілася з в.о. міського голови Геннадієм Іванюком, депутатом Чернігівської обласної ради Сергієм Чубовським, заступником міського голови Юлією Петренко та обговорила актуальні питання життєдіяльності громади й перспективні напрямки її розвитку.

Ніна Лемеш також виконала важливу місію як очільниця Чернігівського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, зустрівшись із тренерами та вихованцями Бобровицької дитячо-юнацької спортивної школи, учителями та здобувачами освіти Бобровицького ліцею.

Вона вручила грамоти та подарунки тренерам Бобровицької ДЮСШ Інні Булах, Миколі Мольченку, Олександру Ющику, спортсменам Нікіті Громику, Нікіті Гуменному, Назару Ющенку, Анатолію Коробці, Анастасії Булах (відділення дзюдо), Тимофію Сотніку, Софії Просяник, Яні Рибаковій (відділення важкої атлетики), Олександру Процьку та Дмитру Халімону (відділення футболу).

Також за активну участь та значні досягнення у змаганнях «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» нагороди та медалі отримали переможці ІІ етапу та учасники районних змагань – це команди волейболісток і футболістів Бобровицького ліцею та їх наставники - вчителі фізкультури Андрій Жадько та Руслан Васильчук.

Юним спортсменам та їх тренерам було цікаво переглянути презентацію та прослухати лекцію Ніни Петрівни на тему: «Загальнолюдські та олімпійські цінності». Видатна біатлоністка відповіла на питання учасників зустрічі про біатлон, олімпійський рух, важливість спорту та здорового способу життя.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь