Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Проведено акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Дата: 15.05.2024 13:57
Кількість переглядів: 102

15 травня в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» до здобувачів освіти Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор - Сергій Баняс) завітали: Сергій Циба, заступник міського голови, Валерій Байдюк, начальник відділу соціального, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та охорони здоров’я міської ради, Світлана Орел, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти Бобровицької міської ради, рятувальники Ніжинського РУ ГУ ДСНС України в Чернігівській області: головний інспектор Вадим Сльозко, провідний інспектор Ігор Проха, працівники 15 ДПРЧ м. Бобровиця, фахівці екстреної медичної допомоги Бобровицької підстанції Михайло Зазимко, Олександр Глушко, працівники Чернігівської філії ТОВ «Газорозподільчі мережі України» Сергій Потолап та Олександр Семпокрил, представники відділення поліції № 2 сержант Андрій Трейтяк, майор поліції Ігор Шаповал.

Метою акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» є пропаганда діяльності ДСНС у сфері цивільного захисту населення, попередження й реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру, інформування населення про свою діяльність.

Захід став цікавим наочним уроком для 146 школярів, учнів 4 – 7 класів, на якому вони ознайомилися з діяльністю рятувальних служб і зрозуміли, якими важливими є правила безпеки життєдіяльності та заходи безпеки в повсякденному житті.

Працівники ДСНС розповіли про свою щоденну роботу та те, що потрібно робити задля уникнення пожеж, безпечному поводженню з незнайомими предметами, відпочинку в лісі та на водоймах. Рятувальники продемонстрували пожежне обладнання, що є на озброєнні в місцевих вогнеборців, провели евакуацію потерпілого з умовної пожежі та її гасіння, працівники інших служб – автомобілі спеціального призначення поліції, медичної допомоги та газової служби.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь