Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулась зустріч із латвійськими партнерами

Дата: 15.05.2024 15:39
Кількість переглядів: 101

З 8 по 14 травня делегація від Бобровицької громади відвідала місто-побратим Саласпілс (Латвія). Дружній візит здійснили: Юлія Петренко, заступник міського голови, Андрій Ткаченко, генеральний директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», Сергій Гавриленко, староста Озерянського старостинського округу, Олена Куриленко, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту міської ради, Алла Коник, завідувачка економічного відділення ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України».

Зустріч із латвійськими партнерами відбулась на запрошення участі у святі бігу – напівмарафоні «Salaspils Ezerkaulini», який відзначав своє десятиліття, в рамках укладеного меморандуму про співпрацю та з метою обміну досвідом в галузях освіти, спорту, культури та туризму, медичній галузі, сферах економічної, соціальної політики, обговорення спільних проєктів.

У благодійному напівмарафоні «Salaspils Ezerkaulini», що проходив на підтримку України, взяли участь понад 1 500 учасників. Це було свято спорту, здоров’я та єдності націй – латишів, українців, поляків, німців, чехів.  

Учасники делегації ознайомилися із напрямками роботи та досягненнями Саласпілського будинку спорту, Саласпілської 1-ої середньої школи, Саласпілського дошкільного навчального закладу №7. Також відвідали теплопостачальну компанію «Salaspils Siltums», підприємство з пересадки овочів «Ezerkaulini», відвідали Латвійський музей окупації (м. Рига), ознайомилися із неперевершеним затишними локаціями м. Саласпілс.

Зустріч була змістовною, насиченою та корисною для подальшої співпраці та розвитку міст-побратимів.

Дякуємо меру Саласпілса Райвісу Анспаксу, депутатському корпусу, працівникам муніципалітету та всім жителям міста Саласпілс за вашу гостинність, сердечність, небайдужість до України та кожного українця!

Бобровицька міська рада

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь