Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ НА ЗАМОВЛЕННЯ РОБОТОДАВЦІВ

Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» служба зайнятості здійснює професійне навчання зареєстрованих безробітних на замовлення роботодавців ЦЕНТРИ ЗАЙНЯТОСТІ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОПОНУЮТЬ:

14:29 26.07.2021

У службі зайнятості найбільша база легальної роботи в Україні

    Шукаєте роботу? Серед наявних в базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. Важливо й те, що служба зайнятості пропонує своїм клієнтам тільки легальну роботу, а це - належно оформлені трудові відносини, що є гарантією соціального захисту найманих працівників.     База вакансій оновлюється щодня. Так, на 19 липня 2021 року в межах країни налічувалось понад 66,5 тисяч вакансій, зокрема на Чернігівщині -  936.  Дивіться на нашому сайті за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua

16:02 21.07.2021

ТОП-10 найбільш високооплачуваних вакансій області

З пом’якшенням карантину бізнес поступово відновлює діяльність, і пропозицій роботи стає більше. Нові вакансії у базі даних обласної служби зайнятості з’являються постійно. Серед них є й високооплачувані. Отже, кому роботодавці Чернігівщини готові платити найбільше і скільки саме?

16:57 23.06.2021

У службі зайнятості називають 5 кроків по легалізації праці

Сьогодні тіньова зайнятість – це проблема загальнодержавного масштабу, до вирішення якої долучилася і служба зайнятості. Її фахівці називають 5 кроків по легалізації праці, а саме: 1. Сприяння легальному працевлаштуванню. У службі зайнятості – найбільша база легальної роботи в межах країни. Крім того, пошук роботи та працівників здійснюється й на повному ринку праці на засадах рекрутингу. 2. Матеріальне заохочення роботодавців до створення нових робочих місць та укладення трудових договорів. На компенсацію витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування можуть розраховувати роботодавці за умови працевлаштування на нові робочі місця громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці, та суб’єкти малого підприємництва, котрі працевлаштовують зареєстрованих безробітних на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності.

12:09 15.06.2021

Ваучер на навчання – це нові можливості працевлаштування

За сприяння служби зайнятості безкоштовно здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію можуть громадяни, які не є офіційно зареєстрованими безробітними. Щоправда, не всі бажаючі, а лише певних категорій. Служба зайнятості надає їм ваучер на навчання. Завдяки цій програмі наразі дев’ять жінок здобувають професію швачка, яка, до речі, користується сталим попитом на ринку праці області. Всі жінки – працюючі, дехто з вищою освітою. За словами начальника відділу організації профнавчання Чернігівського обласного центру зайнятості Сергія Заровного, ваучер на навчання надається громадянам віком 45+, які мають професійно-технічну або вищу освіту, не менше 15 років страхового стажу і не досягли пенсійного віку. На ваучер можуть розраховувати також внутрішньо переміщені особи, звільнені з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби), учасники АТО.

15:00 11.06.2021

За порушення законодавства - відповідальність

Безробітним доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вони перебували на обліку в службі зайнятості, отримували допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працювали, виконували роботу, надавали послуги за цивільно-правовими договорами, займались підприємницькою діяльністю, отримували соціальні виплати. Про це попереджають фахівці служби зайнятості.

10:41 21.05.2021

Кого шукають роботодавці Чернігівщини? ТОП-10 вакансій легальної роботи

У шукача роботи завжди багато запитань. І найперше - як і де реалізувати свої професійні здібності. Рішення є: зверніться до служби зайнятості і ви не пошкодуєте. Вже тому, що служба зайнятості пропонує своїм клієнтам тільки легальну роботу, а це - належно оформлені трудові відносини, що є гарантією соціального захисту найманих працівників.

10:40 21.05.2021

Робота в легальному полі – це надійно та вигідно для працівників і роботодавців

   На це орієнтує своїх клієнтів державна служба зайнятості та пропонує скористатися найбільшою базою легальної роботи в межах країни, яка знаходиться у вільному доступі на порталі державної служби зайнятості https://chg.dcz.gov.ua/.     Проте, на цьому можливості знайти гідну роботу не обмежуються. У службі зайнятості здійснюється пошук вакансій та працівників й на повному ринку праці, зокрема на засадах рекрутингу. Для цього щодня рекрутери моніторять сайти пошуку, соціальні мережі, засоби масової інформації тощо. Їх стараннями з метою полегшення пошуку роботи створено інтерактивні карти вакансій. При цьому варто пам’ятати, що легальна робота – це належно оформлені трудові відносини, які є гарантією соціального захисту найманих працівників. Ті ж, хто обирає інший шлях, багато втрачають.

09:52 21.04.2021

У І кварталі службою зайнятості області працевлаштовано 2,4 тис. безробітних

    Вже понад рік Україна живе в умовах пандемії. Коронакриза кардинально змінила ринок праці: відбулося стрімке збільшення чисельності безробітних та суттєве скорочення кількості вакансій. Але допомога служби зайнятості шукачам роботи і роботодавцям не зупинялась навіть в часи жорсткого карантину.    Так, протягом І кварталу 2021 року лави безробітних в області поповнили 7,2 тис. громадян, що на 31% більше, ніж за відповідний період торік. Всього ж на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 20,2 тис. безробітних.     До активних програм сприяння зайнятості протягом січня-березня 2021 року залучено 3,7 тис. безробітних. Зокрема, 2,4 тис. осіб працевлаштовано. Крім того, 494 безробітних залучено до тимчасової зайнятості та 733 - охоплено професійним навчанням.

10:35 15.04.2021

Як не зупинятися в пошуку нової роботи або підборі працівників під час карантину

Радимо скористатися онлайн-ресурсами державної служби зайнятості! Найбільша база можливостей до ваших послуг!  Шукайте роботу онлайн на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/    База вакансій оновлюється щодня та містить пропозиції легальної роботи від роботодавців в межах країни. У пошуку зазначте регіон та професію. Якщо вас зацікавила пропозиція роботи, зателефонуйте  в службу зайнятості та дізнайтесь про неї більше. Для цього потрібно назвати номер вакансії.     Інтерактивні карти вакансій, створені рекрутерами обласної служби зайнятості, стануть у нагоді тим, хто прагне знайти роботу у містах Чернігові, Ніжині та Прилуках. Карти регулярно поповнюються новими актуальними вакансіями, зайшовши на які можна отримати інформацію про назву посади, заявлені вимоги до кандидата, розмір обіцяної зарплатні та контакти рекрутерів. Вакансії доступні для перегляду користувачам мережі Інтернет за посиланнями: по м.Чернігову - http://u.to/S1k_FA, по м.Ніжину - http://bit.ly/2Ze7fHl по м.Прилуки - http://bit.ly/2XdgYNj

10:22 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь