A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

Неправомірно отримані кошти доведеться повернути

Про це попереджають у службі зайнятості. За словами начальника юридичного відділу Чернігівського обласного центру зайнятості Марини Чаус, безробітній особі доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вона перебуває на обліку в службі зайнятості, отримує допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працює, виконує роботу, надає послуги за цивільно-правовими договорами або займається підприємницькою діяльністю тощо. Ці неправомірні дії виявляються шляхом обміну інформацією між службою зайнятості, Державною податковою службою України та Пенсійним фондом України.

10:05 18.05.2020

Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри – це можливість обрати професію разом зі службою зайнятості

Плануєте свій професійний шлях? Не можете визначитися з вибором професії? Тоді у нагоді стане онлайн-платформа державної служби зайнятості з професійної орієнтації та розвитку кар'єри. Онлайн сервіс дає можливість створити власний профіль з особистим паролем, тобто ніхто інший не зможе переглянути результати тестування. Запропоновані тести допоможуть визначити: швидкість мислення, аналітичні здібності, здатність до логічного мислення, лідерські та управлінські якості, стресостійкість та адаптивність, здатність до командної роботи, емоційний інтелект, підходящу сферу зайнятості, комунікаційні та організаторські здібності, здатність до підприємницької діяльності, орієнтацію на результат чи процес тощо.

10:02 18.05.2020

Допомога по частковому безробіттю на період карантину

    28 квітня 2020 року набув чинності Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 306.      Детальна інформація розміщена на сайті Державної служби зайнятості в розділі «Роботодавцям» за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/dopomoga-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period-karantynu , а саме:

14:10 04.05.2020

Служба зайнятості попереджає: не станьте жертвою шахраїв!

    У період дії карантину Чернігівська обласна служба зайнятості надає послуги клієнтам дистанційно. Відтак фахівці періодично телефонують зареєстрованим безробітним та шукачам роботи, які подали заяви на реєстрацію в службі зайнятості, призначення виплати допомоги по безробіттю. Щоб цією ситуацією не скористалися телефонні шахраї і не спробували, називаючи себе фахівцями служби зайнятості, дізнатися ваші персональні дані, пам'ятайте:

14:29 21.04.2020

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПРАЦЮЄ У ЗВИЧНОМУ РЕЖИМІ

    Попри карантин через пандемію коронавірусу всі структурні підрозділи Чернігівської обласної служби зайнятості продовжують працювати у штатному режимі. Але при цьому запроваджено низку запобіжних заходів щодо розповсюдження COVID-19. Обласна служба зайнятості організувала свою роботу з урахуванням прийнятих рішень Уряду та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо запобігання поширенню епідемії. 

10:58 06.04.2020

Увага! У службі зайнятості - протиепідемічні заходи!

     З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції обласна служба зайнятості запровадила запобіжні дії.      З 12 березня по 3 квітня п. р. скасовані всі масові та групові заходи, заплановані для населення та роботодавців, зокрема семінари, тренінги, круглі столи, зустрічі, наради, міні-ярмарки вакансій тощо.      Установлені обмеження візитів безробітних до центрів зайнятості з метою пошуку роботи: у період карантину клієнти відвідуватимуть службу зайнятості не частіше одного разу на 30 календарних днів. Про наявність прийнятних пропозицій працевлаштування кар’єрні радники інформуватимуть безробітних у телефонному режимі або засобами електронного зв’язку.     Співпраця з представниками роботодавців буде проводитися з використанням дистанційних форм комунікації.      Шукачам роботи рекомендуємо отримати необхідну інформацію з питань зайнятості в режимі онлайн за допомогою офіційних вебресурсів державної служби зайнятості: сайт «Єдине соціальне середовище» https://www.dcz.gov.ua, «Освітній портал» https://skills.dcz.gov.ua , «Профорієнтація та розвиток кар’єри» http://profi.dcz.gov.ua , а також на регіональній сторінці Чернігівського обласного центру зайнятості https://chg.dcz.gov.ua та сторінках у соціальній мережі «Фейсбук» та «Інстаграм».

09:02 18.03.2020

Легалізація заробітної плати і трудових відносин – соціальна захищеність кожного…

      Про це йдеться на семінарах з шукачами роботи, на яких фахівці служби зайнятості інформують про актуальні на ринку праці вакансії та розповідають про переваги легальної та ризики тіньової зайнятості.      Легальна праця – це належно оформлені трудові відносини, які являються гарантією соціального захисту найманих працівників. Ті ж, хто обирає інший шлях, багато втрачають. Отримуючи заробітну плату або її частину в «конверті», вони позбавляють себе оплачуваних лікарняних та відпусток, належної пенсії або допомоги по безробіттю. Через тіньову зайнятість держава недоотримує значну частину податкових надходжень, а це підриває систему соціального страхування та шкодить самим працівникам.

12:43 10.03.2020

Відбувся міні-ярмарок вакансій

          3 березня відділом сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості спільно з ДП Бобровицярайагролісництво» проведено міні-ярмарок вакансій.       Начальник відділу кадрів Наталія Опенько запросила на роботу верстатника деревообробних виробів, лісника та майстра лісу, звернувши увагу на гарантоване легальне працевлаштування та передбачені законодавством соціальні гарантії. Учасники заходу отримали детальну інформацію про умови праці, вимоги до працівників та заробітну плату.

10:15 03.03.2020

Подбай про майбутнє сьогодні – працюй легально!

   Офіційне працевлаштування має чимало переваг як для роботодавців, так і для працюючих. Перш за все, це - запорука гідного рівня життя та належного соціального захисту! Працювати легально - означає, що ваші права як найманого працівника будуть захищені і ви зможете претендувати на весь соціальний пакет, гарантований державою. Водночас, для роботодавців - це позитивний імідж та репутація надійного партнера, що є запорукою процвітання бізнесу та примноження прибутків.

16:53 24.02.2020

Відкривайте й розвивайте власний бізнес в Україні!

У службі зайнятості – найбільша база можливостей, однією з яких є започаткування безробітними власної справи. Фахівці гарантують їм на цьому шляху всебічну підтримку та сприяння, а для старту пропонують скористатися виплатою всієї суми допомоги по безробіттю одноразово.

16:52 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь