Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

Які працівники потрібні роботодавцям Чернігівщини?

Уже котрий рік поспіль на ринку праці області спостерігається нестача кваліфікованих робітничих кадрів. Цього року найбільшим попитом у роботодавців користуються робітники з обслуговування, експлуатації устаткування та машин (йдеться про водіїв, трактористів, токарів, операторів (машиністів) котельної). Це - 26% вакансій від усіх, поданих роботодавцями до служби зайнятості області протягом січня-жовтня 2021 року. 16,6% вакансій у базі даних служби зайнятості для некваліфікованих працівників. Затребуваними є підсобні робітники, прибиральники службових приміщень, робітники з благоустрою,  вантажники, сторожі, двірники, комірники, кухонні робітники.

14:34 15.11.2021

Служба зайнятості сьогодні – це сучасний формат, сервіси та можливості для клієнтів

У першу неділю листопада приймають вітання з нагоди професійного свята працівники соціальної сфери. До їх когорти належать і фахівці служби зайнятості, які надають допомогу та підтримку громадянам у разі втрати роботи. Якщо говорити мовою статистики, то лише в цьому році послугами відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості скористалися 1065 громадян, вони мали статус безробітного, отримували послуги служби зайнятості та матеріальне забезпечення на випадок безробіття. За сприяння служби зайнятості 413 громадян працевлаштовані, 54 скеровані на професійне навчання, 88 залучені до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

10:02 05.11.2021

Кого шукають роботодавці області та кому платять найбільше?

Служба зайнятості пропонує своїм клієнтам тільки легальну роботу, а це - належно оформлені трудові відносини, що є гарантією соціального захисту найманих працівників. База вакансій обласної служби зайнятості оновлюється щодня, переглянути її можна онлайн на порталі державної служби зайнятості за посиланням https://chg.dcz.gov.ua. Так, на 27 жовтня 2021 року на Чернігівщині налічується 1062 вакансії. Серед них є й високооплачувані.

11:24 29.10.2021

Користуйтеся послугами служби зайнятості ОНЛАЙН

Служба зайнятості сьогодні – це сервісна установа сучасного формату, у якій можна отримувати послуги онлайн. Це дозволяє максимально скоротити витрати часу клієнтів на виконання формальних процедур. Для них у вільному доступі на порталі державної служби зайнятості  https://chg.dcz.gov.ua/- найбільша база вакансій в межах країни, електронна черга для безробітних, електроні кабінети для роботодавців та шукачів роботи, платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, освітній портал. Аби скористатися ними, достатньо мати комп’ютер, підключений до Інтернету, або необхідні додатки у своєму гаджеті.

12:16 19.10.2021

ТОВ "ДЕРЕВООБРОБНИЙ КОМБІНАТ "СІХЕ УКРАЇНА" потрібні працівники!

ТОВ "ДЕРЕВООБРОБНИЙ КОМБІНАТ "СІХЕ УКРАЇНА" спеціалізується на виготовленні та експортуванні паркетної дошки. На сьогодні підприємство потребує в заповненні вакансій столяра–станочника, слюсаря-налагоджувальника, майстра цеху та різноробочих. На виробництві працюють як чоловіки так і жінки. Є можливість підібрати графік роботи працівникам за індивідуальними пропозиціями (6/1, 5/2, 4/2, 2/2/2). Іногороднім надається гуртожиток (компенсують витрати за проживання 900 грн.). Відеоматеріал для ознайомлення із запропонованими вакансіями можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=URDbumYylik&t=71s.

10:02 13.10.2021

У службі зайнятості найбільша база легальної роботи в Україні

Шукаєте роботу? Серед наявних в базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. Важливо й те, що служба зайнятості пропонує своїм клієнтам тільки легальну роботу, а це - належно оформлені трудові відносини, що є гарантією соціального захисту найманих працівників. База вакансій оновлюється щодня. Так, на 30 вересня 2021 року в межах країни налічується понад 65 тисяч вакансій, зокрема на Чернігівщині - 1142. Дивіться на нашому сайті за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua

15:30 11.10.2021

Офіційне працевлаштування – це впевненість у завтрашньому дні

Згідно з Конституцією України кожна людина має право на працю, яку вона вільно обирає, або на яку вільно погоджується, проте в наш час усе частіше спостерігається таке негативне явище як використання найманої праці громадян без оформлення трудових відносин – «тіньова зайнятість». Це не лише серйозна соціальна, але й економічна проблема України. Влаштовуючись на роботу неофіційно, працівник повинен чітко розуміти, що він втрачає, а саме: оскільки роботодавець не сплачує внески до Пенсійного фонду, в подальшому це негативно позначиться при оформленні пенсії; у разі вимушеного безробіття цей період роботи не буде зараховано до страхового стажу, що впливає на можливість стати на облік в службу зайнятості з метою пошуку роботи та отримання допомоги по безробіттю. Також не варто розраховувати на оплату лікарняного листа у разі хвороби та на отримання страхових виплат при нещасному випадку на виробництві або професійному захворюванні. Іншими словами, заручниками ситуації, яка склалася з «тіньовими» схемами виплати заробітної плати, залишаються самі працівники і суспільство в цілому. А це, в свою чергу, відображається на якості життя й вирішенні соціальних проблем громадян.

11:19 17.09.2021

За зловживання статусом безробітного доведеться відповідати

У службі зайнятості запевняють: безробітним доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вони перебували на обліку в службі зайнятості, отримували допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працювали, виконували роботу, надавали послуги за цивільно-правовими договорами, займалися підприємницькою діяльністю, отримували соціальні виплати. Протягом січня-серпня поточного року в області виявлено 97 осіб, які неправомірно отримали кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у сумі 705,1 тис.грн.

09:11 10.09.2021

Про детінізацію зайнятості йшлося на засіданні «круглого столу»

   02 серпня в Бобровицькій міській раді проведено засідання «круглого столу» з питань детінізації зайнятості населення та легалізації оплати праці. У заході взяли участь фахівці служби зайнятості, представники органів місцевого самоврядування, Управління Держпраці в Чернігівській області, соціальні партнери та роботодавці.

14:39 02.08.2021

ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ НА ЗАМОВЛЕННЯ РОБОТОДАВЦІВ

Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» служба зайнятості здійснює професійне навчання зареєстрованих безробітних на замовлення роботодавців ЦЕНТРИ ЗАЙНЯТОСТІ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОПОНУЮТЬ:

14:29 26.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь