Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Конкурс для навчальних закладів «Назад у майбутнє: моя школа у 2033 році»

Дата: 29.06.2023 14:09
Кількість переглядів: 35

Швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge, у співпраці з Мінцифрою оголосила конкурс «Назад у майбутнє: моя школа у 2033 році», що тривав упродовж червня 2023 року.

Педагогам, дітям та батьками запропонували пофантазувати з приводу: «Які нові технології оточуватимуть учнів та вчителів майбутнього? Чи з'являться нові чудернацькі предмети? Можливо, мови програмування вивчатимуть уже в першому класі, а на вході до школи стоятимуть сканери настрою?».

У кожній з п’яти цільових областей Програми, у тому числі Чернігівській,  буде обрано одну школу-переможця, якій допоможуть облаштувати дієву STEM-лабораторію, де можна сконструювати робота для очищення дна океану чи надрукувати власний малюнок на 3D-принтері.

Щоб наблизитися до своєї мрії, учителі та здобувачі освіти Бобровицького ліцею, Бобровицького № 1, Кобижчанського та Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів узяли участь у проєкті «STEM», виграш у якому дозволить закладові отримати сучасну лабораторію, наповнену усілякими фішками-новинками.

Уже сьогодні учні цих закладів освіти, не маючи сучасного обладнання в школі, користуючись іншими лабораторіями, стають переможцями обласних та Всеукраїнських етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України. А за наявності новітніх технологій та обладнань зможуть зробити набагато більше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь