Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Про проведення НМТ-2023

Дата: 21.06.2023 09:23
Кількість переглядів: 39

У 2023 році через воєнні дії в Україні другий рік поспіль традиційні вступні випробування (через ЗНО) до закладів вищої освіти були замінені на національний мультипредметний тест (НМТ).

НМТ цьогоріч складалося з трьох блоків завдань, два з яких – обов’язкові, а третій – на вибір вступника. Обов’язкові навчальні предмети – українська мова й математика, а на вибір – історія України, одна з іноземних мов (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, хімія та фізика.

Із міркувань безпеки НМТ проходив  в один день, і тривав 180 хвилин.

Після завершення виконання всіх завдань кожен учасник отримував інформацію про кількість тестових балів за кожний блок. Для отримання результату за шкалою 100-200 балів з кожного блоку НМТ потрібно було набрати не менше 10% від загальної кількості тестових балів.

Як і минулого року, тестування відбувалося в спеціально обладнаних комп’ютерних аудиторіях закладів освіти – тимчасових екзаменаційних центрах (ТЕЦ); також призупинялося під час повітряних тривог і продовжувалось лише після повернення учасників і працівників ТЕЦ із укриттів.  

Наказом відділу освіти від 17.05.2023 № 40 «Про організацію роботи тимчасового екзаменаційного центру для проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту» на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 був створений такий ТЕЦ, який 07, 09, 14, 16 та 20 червня прийняв 288 учасників. Його роботу забезпечували залучені педагогічні працівники Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 і Бобровицького ліцею, які пройшли відповідні навчання та інструктажі. Завдяки їхнім злагодженим командним діям мультипредметне тестування відбулося на належному професійному рівні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь