A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Здобувачі освіти Бобровиччини повертаються до очного навчання

Здобувачі освіти Бобровиччини, за відсутності загрози ракетних ударів, 18 жовтня 2022 року повертаються до очного навчання. Завдяки спільним зусиллям працівників, батьків, та за підтримки міської ради, умови безпеки учасникам освітнього процесу забезпечені укриттями, які обстежені спеціально створеною комісією та облаштовані санітарними кімнатами.

11:24 14.10.2022

Отримали хромбуки

Завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією Google та за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО реалізується проєкт шодо забезпечення вчителів ноутбуками «Chromebook», який є продовженням ініціативи “Ноутбук кожному вчителю”. Нещодавно  Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації  передало  для  сфери  освіти  Бобровицької  міської ради 22 хромбуки. Сучасні пристрої розподілені між закладами  загальної середньої освіти Бобровицької громади. Вони допоможуть педагогам проводити навчальні заняття в дистанційному форматі,  а учням мати доступ  до якісної освіти.

10:37 11.10.2022

До уваги педагогічних працівників, батьків та учнів!!!

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 10 жовтня 2022 року № 1/11870-22 «Про запровадження онлайн-навчання» та з метою максимального убезпечення всіх учасників освітнього процесу перейти на дистанційний формат навчання у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, КУ «Бобровицький ІРЦ» до 14 жовтня 2022 року.

09:04 11.10.2022

Шановні освітяни!

Красива осінь вишиває клени, а перша неділя жовтня дарує нам тепле і радісне свято – День працівників освіти. Педагог – одна з найважливіших професій. Вона – для обраних.

08:58 03.10.2022

Відбулася зустріч з Всесвітньою лютеранською федерацією (LWF)

20 вересня 2022 року відбулася зустріч представників міської ради, відділу освіти   Бобровицької міської ради та World Servise LWF міжнародно визнаним гуманітарним підрозділом Всесвітньої лютеранської федерації, який наразі представлений у 28 країнах. У відповідь на війну в Україні World Servise прагне використати свої можливості та досвід, для допомоги постраждалим від війни закладам освіти Бобровицької міської ради. Обидві сторони домовились розпочати співпрацю, підписали Меморандум про взаємопорозуміння і Проектну угоду про підготовку до відновлення роботи Новобиківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Бобровицької міської ради, що виникла внаслідок російської агресії. У разі плідної співпраці тематичний фокус може бути розширений на інші сектори.

12:02 21.09.2022

ВІТАННЯ!!!

З 13 по 18 вересня 2022 року в м. Хмельницький проходив Чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. У цих змаганнях  брала участь вихованка Бобровицької дитячо-юнацької спортивної школи Яна Стеніна, яка завоювала три золоті медалі у ваговій категорії до 71 кг (ривок -93 кг, поштовх -110 кг та сума двоборства -203 кг (тренер вищої категорії, майстер спорту міжнародного класу Микола Мольченко). Вітаємо спортсменку з вдалим виступом! Великих злетів та удачі! Подальших перемог!

09:06 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь