A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Турнір з дзюдо

24 грудня 2022 року відбувся турнір з дзюдо в смт.Згурівка. У змаганнях прийняли участь команди Згурівки, Прилук, Яготина, Драбова, Ладана та Бобровиці.  Чудово виступили вихованці Бобровицької ДЮСШ. Буланий Богдан І місце +73кг Гуменний Нікіта І місце 55кг Булах Анастасія І місце 57кг Артеменко Ілля ІІ місце 55кг Мазур Андрій ІІ місце 60кг Гуменний Віталій ІІ місце 66кг Сюр Володимир ІІ місце +73кг Гузєй Віталій ІІІ місце 60кг Бондаренко Максим ІІІ місце 66кг Чорнобай Олександр ІІІ місце 73кг Бажаємо нових перемог!!!!!

14:00 26.12.2022

У відділі освіти прикрасили Ялинку Перемоги

22 грудня 2022 року в приміщенні відділу освіти Бобровицької міської ради відбулося святкове дійство – прикрашання новорічної ялинки, участь у якому взяли  здобувачі освіти 9-11 класів Бобровицького ліцею, Бобровицьких № 1, № 2 ЗЗСО І-ІІІ ступенів та вихованці закладу дошкільної освіти ясел/садка «Веселка».

15:46 22.12.2022

Тиждень доброчесності

З 01 по 09 грудня 2022 року в освітніх закладах Бобровицької ТГ пройшов Тиждень доброчесності. В рамках цього тижня проведено ряд заходів:

10:21 15.12.2022

Опорний заклад отримав матеріальну допомогу від Unicef

В рамках реалізації спільного проєкту з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Обєднаних Націй (ЮНІСЕФ) опорний заклад придбав засоби для навчання, мультимедійне обладнання на суму 60781,80 грн., решта коштів витрачено на поточний ремонт споруди цивільного захисту Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1.

15:52 13.12.2022

У ВР пропонують зробити іноземну предметом НМТ на вибір

У парламенті зареєстрований законопроєкт, яким запропоновано зробити обовʼязковими предметами національного мультитесту лише українську мову та математику, а інші два предмети запропонувати учасникам НМТ на вибір.

10:41 13.12.2022

Всесвітній день української хустки

Відділ освіти доєднався до святкування Всесвітнього дня української хустки. Цього дня з нагоди свята українки в різних країнах світу беруть участь у флешмобі "Зроби фото з хусткою". Суть його полягає в тому, щоб одягнути хустку, сфотографуватися в ній, після чого викласти світлину в соціальних мережах із тематичними хештегами #Берегине_моя_українська_хустко, #УкраїнськаХустка.

13:21 07.12.2022

Щиро вітаємо з Днем місцевого самоврядування!

Це свято тісно пов’язане зі здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності та демократії. Становлення самоврядних традицій - особлива сторінка в історії українського державотворення. 

10:53 07.12.2022

Шановні захисники та захисниці незалежної України, прийміть наші щирі вітання та вдячність від кожного українця!

Історія розпорядилася так, що вам довелося боротися за незалежність країни та суверенітет держави у війні з російською федерацією. Безмежна подяка кожному та кожній, хто боролися та продовжують боротися. Ми вшановуємо подвиги військовослужбовців, працівників і ветеранів Збройних Сил, їхні мужність і відвагу. Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України, всіх хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Низький уклін освітянам-воїнам, які залишивши освітній фронт, взяли до рук зброю для захисту Батьківщини. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими. Ви приклад  незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє! Дякуємо Вам за захист України!

13:33 06.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь