A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Учителям Бобровицької ТГ в.о. міського голови Геннадій Іванюк передав 56 ноутбуків за сприяння Фундації Олени Зеленської для забезпечення якісного освітнього процесу

18 листопада 2022 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської ради за участю в.о. міського голови Геннадія Іванюка. Учасники наради обговорили нагальні питання, щодо надання якісних освітніх послуг в умовах воєнного стану та надзвичайних ситуацій.

15:31 18.11.2022

Навчання щодо поводження з ВНП

16 листопада 2022 року групою працівників ГУ ДСНС України у Закарпатській області проведено роз’яснювальну роботу з працівниками відділу освіти та представниками закладів освіти Бобровицької міської ради.  Фахівці ознайомили присутніх із можливими ризиками, пов’язаних із поводженням з ВНП. Пояснили порядок проведення необхідних дій  у разі виникнення надзвичайних ситуацій та продемонстрували навички домедичної підготовки.

14:58 16.11.2022

День української писемності та мови

9 листопада в Україні відзначають День української писемності та мови. Це саме те свято, коли в нас є нагода вклонитися Слову - його красі та виразності, влучності та розмаїттю, мелодійності та багатству...

12:50 11.11.2022

Подяка депутату Чернігівської обласної ради Чубовському Сергію Миколайовичу

Відділ освіти Бобровицької міської ради безмежно вдячний депутату Чернігівської обласної ради Чубовському Сергію Миколайовичу, за неодноразову допомогу закладам освіти. Тепер заклади загальної середньої та дошкільної освіти забезпечені столовим буряком. Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до дітей. Дуже приємно, що в наш не легкий час, є такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим.

11:30 11.11.2022

Семінар керівників закладів дошкільної освіти "Від добра - до миру на землі"

09 листопада 2022 року на базі Бобровицького закладу дошкільної освіти «Сонечко» було проведено семінар для керівників ЗДО. Учасників заходу зустріли  вихованці закладу, які продемонстрували свої таланти співаючи, танцюючи, декламуючи  вірші. Діти говорили про  мир та спокій у  нашій України.

06:13 10.11.2022

Участь у семінарі-навчанні

03 листопада 2022 року начальник відділу освіти Валентина Мартишевська взяла участь у семінарі-навчанні у формі реалізації проєкту «Підвищення ефективності та результативності діяльності територіальних громад за умов війни: виклики та відповіді» (третя діалогова зустріч «Забезпечення освітнього процесу в освітніх закладах територіальних громад за умов війни. Формування локальної освітньої політики», яка проводилася за підтримки Фонду Ганнса Зайделя. Були залучені експерти:

14:28 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь