A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Відзначено кращу з кращих освітянку Бобровицької громади

З метою підвищення престижності професії вчителя в суспільстві, виявлення творчих компетентних особистостей  в умовах розбудови Нової української школи щорічно проводиться Всеукраїнський конкурс «Учитель року».

15:49 08.02.2023

Заклади освіти отримали генератори від World Servise LWF

Три генератори передала World Servise LWF для закладів освіти Бобровицької міської ради, а саме для Бобровицького ліцею, Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 та Новобиківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.    Щиро дякуємо Всесвітній лютеранській федерації / Департамент World Servise LWF. Просто подякувати це звичайно замало, за ту підтримку , що ми відчуваємо. Своїми подарунками і вчинками ви говорите, що ви поряд з нами у нашій біді. І так стає приємно і тепло вже від того, що не працює банальний вислів «Кому потрібні чужі діти?». Кожен Ваш дзвінок, приїзд - це турбота про наших здобувачів освіти, бо ви даруєте дорогі і потрібні у воєнний час речі, це дає нам наснаги боротися і йти вперед до Перемоги.

10:17 08.02.2023

Відкритий кубок Броварщини з міні футболу

4-5 лютого вихованці Бобровицької ДЮСШ 2013 р.н приймали участь у відкритому кубку Броварщини з міні футболу. В турнірі приймало участь 24 команди. В  своїй групі наша команда зайняла друге місце і потрапила в срібну лігу змагань, де і виборола бронзові медалі.

07:47 08.02.2023

Заклади освіти отримали генератори від World Servise LWF

3 генератори передала World Servise LWF для закладів освіти Бобровицької міської ради, а саме для Бобровицького ліцею, Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 та Новобиківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

15:10 07.02.2023

Чемпіонат України з боротьби самбо

З 31 січня по 3 лютого 2023 року у  Львові відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед юнаків та дівчат старшого віку (спортивний та бойовий розділ).

11:04 07.02.2023

Увага! Громадські слухання переносяться!

У зв’язку з відрядженням керівника, громадські слухання щодо реорганізації, ліквідації та перепрофілювання (зміни типу) закладів освіти Бобровицької міської  ради переносяться на 09 березня 2023 року:

14:43 06.02.2023

Вітаємо призера обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

Щиро вітаємо Філіпенкову Марину Ігорівну, учителя Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, призера (ІІ місце)  першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта».

15:53 03.02.2023

Увага! Громадські слухання переносяться!

З об’єктивних причин громадські слухання щодо реорганізації, ліквідації та перепрофілювання (зміни типу) закладів освіти Бобровицької міської  ради переносяться на 8 лютого 2023 року:

15:28 31.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь