A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Марафон відповідальності Богдана Гаврилишина

Такі заходи як Марафон відповідальності Богдана Гаврилишина об'єднують нас, нагадують, що Україна починається з кожного з нас, ми маємо дбати про своє довкілля, піклуватись про рідних та дбати про своє здоров'я! Дякуючи нашим захисникам та захисницям, ми вчимося, мріємо, працюємо, захищаємо, допомагаємо. Та маємо завжди пам'ятати, допомагати і робити все для Перемоги! Посіявши ці маленькі зернятка в землю, ми всі віримо в те, що вони проростуть і дійсно стануть квіткою перемоги.

10:31 30.05.2023

Читати – це модно, читати – це круто!

Інтелект і різнобічний розвиток завжди цінуються в суспільстві. А що може краще допомогти розвиватися, як не книги? Для учнів 4 класу у бібліотеці с.Піски проведено бібліотечний урок на тему: «Самостійний вибір книги».

12:53 29.05.2023

Бібліотекарі провели годину спілкування із восьмикласниками

Вільна, відбудована, зміцніла, розвинута, щаслива, наповнена людьми та у балансі з природою - такою бачать учні 8-А класу Бобровицького ліцею Україну своєї мрії. Це з'ясувалося під час проведення працівниками Бобровицької бібліотеки для дітей години спілкування «Відповідальність – крок до успіху», на якій учні дізналися про великого українця,  візіонера, відомого економіста, мецената Богдана Гаврилишина та переглянули відеопрезентацію з Положеннями про «Декларацію відповідальності людини». 

10:12 26.05.2023

Запрошуємо долучитися до акції усіх жителів громади!

Бібліотеки Бобровицької громади приєднуються до Всеукраїнської акції ГО "Місто майбутнього" та відкривають точки збору корисної сировини задля допомоги ЗСУ. ГО “Місто майбутнього” запускає новий Всеукраїнський мегазбір пластикових кришечок HDPE. Збираємо кришечки = збираємо на БПЛА для ЗСУ.

16:30 23.05.2023

Творчий звіт Бобровицької школи мистецтв

22 травня відбувся творчий звіт Бобровицької школи мистецтв . Свої творчі досягнення презентували талановиті учні, викладачі, а також творчі колективи школи  - зразковий хореографічний колектив "Спалах", ансамбль скрипалів "Мелодія", колектив театрального мистецтва "Містерія", ансамбль гітаристів "Фажолет", вокальний ансамбль "Карамельки", ансамбль шумових інструментів "Вітерець", ансамбль народних інструментів, ансамбль піаністів, вокальний ансамбль" Колорит" - переможці обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів. Бажаємо викладачам та їх учням натхнення, творчих звершень і перемог! Дякуємо за подароване свято! Пишаємося вашими талантами! Дякуємо також усім вдячним і небайдужим глядачам за благодійні внески на допомогу ЗСУ - зібрано 7 108 грн!

14:31 23.05.2023

Розквітнуть соняхи – розквітне Україна!

19 травня бібліотекарі Бобровицької бібліотеки разом з користувачами висадили соняхи та охоче долучилися до Марафону відповідальності, ініційованого Фондом Родини Богдана Гаврилишина.  Його ідея: змінити себе й суспільство на краще за 100 днів, доки зростають рослини. Наприклад, задонатити на важливі збори для військових, більше не відкладати візит до лікаря, запросити друзів на вечір настільних ігор і ще багато-багато різних речей. Як бачите, соняшники сорту «Богдан Гаврилишин» вже у грунті і ми з нетерпінням чекатимемо, коли вони почнуть радувати нас своїм зростанням та цвітінням.

15:01 22.05.2023

День вишиванки у бібліотеках громади

День вишиванки – це всеукраїнське  свято, яке покликане берегти народні традиції та розвивати культуру носіння етнічного вишитого одягу. Комунальним закладом «Публічна бібліотека»  Бобровицької міської ради було організовано ряд заходів до Дня вишиванки. Основна мета заходів – це збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави.

07:45 19.05.2023

Заходи до Дня вишиванки

Встає над світом щире сонце вранці І землю гріє променем ясним. А я іду по світу в вишиванці. Я - українець! І горджуся цим!

16:05 18.05.2023

Засідання клубу «Вишиваночка»

У Бобровицькій публічній бібліотеці відбулося засідання клубу «Вишиваночка». Учасниці клубу завітали на захід у барвистих вишиванках, що створило неповторний святковий настрій. Кожна майстриня вкладала у процес створення вишивки власне натхнення, настрій, частинку душі. Тому роботи вийшли оригінальними та яскравими.

14:10 18.05.2023

Запрошуємо на флешмоб!

З метою сприяння національній єдності та згуртованості українського народу 18 травня о 15:00 на площі міста відбудеться флешмоб до Дня вишиванки! Запрошуємо всіх бажаючих!

14:01 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь