A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Вітаємо переможців конкурсу!

11 червня 2023 року в смт Гостомель відбувся XII Всеукраїнський фольклорний фестиваль-конкурс імені Василя Верховинця "Золоті ключі". Учасниками конкурсу-фестивалю були Народний аматорський фольклорний колектив "Вербиченька" Рудьківського сільського будинку культури і здобули найвищу нагороду - Гран-прі!

14:34 12.06.2023

Відновила свою роботу «Бібліоальтанка»

 Що може бути кращим чудового літнього дня, ніж посидіти з цікавою книгою та погортати сторінки яскравих журналів, пограти у різні ігри з друзями біля річки, під розлогими деревами? 06 червня бібліотекарі презентували найцікавіші книжки, журнали, газети,щоб кожен бажаючий зміг ознайомитися з новинками, які є в бібліотеці, стати активним її користувачем та залучити до читання всю сім’ю. Для кожного бажаючого знайшлась розвага до душі, адже бібліотекарі підготували цікаві вікторини, ігри та майстер-клас з виготовлення паперового морозива.

15:41 09.06.2023

Розпочала роботу бібліоальтанка «Літо з книгою»

Літні канікули – це прекрасна пора для змістовного відпочинку, веселих розваг та читання улюблених книжок. А в книг, як відомо, канікул немає, тому маленькі та дорослі читачі завжди з нетерпінням чекають зустрічі з літературними героями. 

11:11 09.06.2023

Бобровицькі хореографічні колективи здобули призові місця

4 червня 2023 року в Чернігові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «IN  DANCE», в якому взяли участь Народний аматорський хореографічний колектив «ЯРОСЛАВНА» Бобровицького міського будинку культури (керівники – Оксана ТЕРЕЩЕНКО та Дарина БІРУК) і Зразковий хореографічний колектив «СПАЛАХ» Бобровицької школи мистецтв (керівники – Людмила МОЦАК та Олександра ВЕЛИЧКО). Наші учасники здобули призові місця. Вітаємо та бажаємо нових перемог!

08:57 07.06.2023

Відбувся літературно-мистецький конкурс «Добридень тобі, Україно моя!»

      «Я єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була. Яка біда мене, яка чума косила! –а сила знову розцвіла…», - саме ці віршовані рядки нашого земляка Павла Григоровича ТИЧИНИ сьогодні актуальні, як ніколи, адже у країні йде війна. На Тичинівській землі у с.Піски 06 червня 2023 року відбувся літературно-мистецький конкурс імені Павла Тичини «Добридень тобі, Україно моя!».

17:15 06.06.2023

Заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей.  З метою розвитку дитячої творчості та організації змістовного дозвілля дітей у закладах культури Бобровицької громади організовано різноманітні розважальні та спортивні ігри, естафети, вікторини, конкурси художнього малюнку.

15:07 02.06.2023

Майстер-клас у Бобровицькому історичному музеї

Ляльки-мотанки – це давній український оберіг. Їх робили на здоров’я, благополуччя, вдале заміжжя. Ляльку Подорожницю колись дарували людям, які часто мандрували. Зазвичай вона була дуже маленька й вільно поміщалася в долоні чи в кишені мандрівника.

14:58 02.06.2023

Екскурсія в музеї

До Дня захисту дітей КЗ «Бобровицький історичний музей» відвідали здобувачі освіти Бобровицького ліцею та Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ст № 1. Директор музею Оксана НОСАЧ ознайомила відвідувачів з експозиціями музею та розповіла про минуле життя та сьогодення Бобровиччини. 

14:47 02.06.2023

У кінотеатрі «Прогрес» дітям дарують гарний настрій!

Війна внесла у життя кожного українця свої корективи, але найбільше це вплинуло на найменше покоління нашої держави. Саме війна змусила кожну дитину дуже швидко подорослішати. Не дивлячись на це все, діти повинні бути щасливими, радіти життю, отримувати тільки позитивні емоції та не забувати, що вони все ж ще діти.

14:30 02.06.2023

Заходи у бібліотеках до Міжнародного дня захисту дітей

Перший літній день розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня захисту дітей, свята, яке нагадує дорослим, що треба більше  піклуватися про дітей, уважніше ставитися до проблем маленької людини. Оскільки цей день співпадає з початком літніх канікул, то й хочеться створити особливу, радісну атмосферу для своїх користувачів. Цього дня у бібліотеці для дітей було проведено ігрову програму «Бібліотека – місце зустрічі однодумців», а в Бригинцівській сільській бібліотеці свято «Ми діти сильної країни – України».

16:46 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь