A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Гроші ходять за людиною…

Гроші ходять за людиною…

Це, зокрема, і про професійне навчання за сприяння служби зайнятості. У тих, хто не має  затребуваної на ринку праці професії, є можливість отримати її  безкоштовно. Так, діють програми з професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для певних категорій населення.

11:46 07.12.2023

7 грудня – День місцевого самоврядування

7 грудня – День місцевого самоврядування

Шановні колеги та ветерани органів місцевого самоврядування! З нагоди професійного свята висловлюємо щирі вітання та слова вдячності за вашу невтомну працю на користь нашого спільного блага. Ваші зусилля та рішучість у будівництві сильної та процвітаючої громади дуже цінні. Місцеве самоврядування — це серце нашого суспільства, і ви, як його невід'ємна частина, відзначаєтеся мудрістю, відданістю та відповідальністю перед нашими громадянами.

08:05 07.12.2023

День святого Миколая в освітянській родині

День святого Миколая в освітянській родині

Вперше 6 грудня в Україні відзначають День святого Миколая за новоюліанським календарем. Це свято – помітна віха передріздвяного календаря,  воно наче привідчиняє двері до подальших зимових урочистостей: Нового року та світлого Різдва Христового. Традиційно у День святого Миколая українці – і дорослі, і малеча – знаходять під подушкою приємні сюрпризи. І це історія не про подарунки, а про прояв щедрості та безкорисливості навіть у складні часи.

16:12 06.12.2023

Подарунки до Дня святого Миколая

Подарунки до Дня святого Миколая

Сьогодні у міській раді відбувся захід до Дня святого Миколая, на який були запрошені діти загиблих Героїв. До присутніх звернулися заступник міського голови Юлія Петренко та начальник І відділу Ніжинського ТЦК та СП Андрій В’ялий. Вони привітали дітей зі святом і побажали їм добра, благополуччя, мирного неба, родинного тепла та затишку.

16:02 06.12.2023

Подарунки для воїнів ЗСУ

Подарунки для воїнів ЗСУ

6 грудня, в День Збройних Сил України, вихованці молодшої та старшої груп гуртка «Умійко» Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості», що працює на базі дитячого садочка «Золотий ключик» та Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, дякують всім, хто стоїть на захисті України.

12:50 06.12.2023

Державні послуги у валізці: провели конференцію для працівників ЦНАПів

Державні послуги у валізці: провели конференцію для працівників ЦНАПів

Вчора відбувся захід «Нова реальність. Ефективність та перспективи розвитку мобільних рішень для надання адміністративних послуг». Його мета — знайти нові рішення, які зроблять державні послуги більш доступними для віддалених населених пунктів.

12:28 06.12.2023

Дякуємо проєкту PROSTO за можливість покращити адмінпослуги в громаді!

Дякуємо проєкту PROSTO за можливість покращити адмінпослуги в громаді!

Бобровицька громада отримала автомобіль та інвертор від шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні». Виїзне обслуговування мешканців громади через Мобільний кейс у відділі ЦНАП започатковано з червня 2023 року, але для  своєчасного та якісного надання адміністративних послуг за місцем проживання мешканців не вистачало транспорту.

11:21 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь