A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

День святого Миколая в освітянській родині

Дата: 06.12.2023 16:12
Кількість переглядів: 115

Вперше 6 грудня в Україні відзначають День святого Миколая за новоюліанським календарем. Це свято – помітна віха передріздвяного календаря,  воно наче привідчиняє двері до подальших зимових урочистостей: Нового року та світлого Різдва Христового. Традиційно у День святого Миколая українці – і дорослі, і малеча – знаходять під подушкою приємні сюрпризи. І це історія не про подарунки, а про прояв щедрості та безкорисливості навіть у складні часи.

 Досить символічно, що саме в цей день у відділ освіти Бобровицької міської ради завітали вихованці ЗДО ясла/садка «Веселка». Діти власноруч виготовили патріотичні іграшки, якими прикрасили новорічну ялинку. Вони розповідали вірші, співали пісні, водили хороводи. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та турботу. 

Заступник міського голови Юлія Петренко та начальник відділу освіти Валентина Мартишевська щиро подякували дітям за подаровані приємні емоції, привітали їх зі святом і побажали добра, віри в чудеса та здійснення всіх найзаповітніших мрій.

Нехай Святий Миколай завітає до кожного українця і подарує тепло цього традиційного свята, а Збройним Силам України принесе побільше корисних дарунків.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь