A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Із щотижневої апаратної наради

Із щотижневої апаратної наради

Сьогодні під головуванням в.о.міського голови Геннадія Іванюка відбулась щотижнева апаратна нарада. Під час наради керівники відділів, структурних підрозділів міської ради, комунальних закладів та підприємств інформували про проведену роботу.

11:51 11.12.2023

Герої не вмирають. Вони вічно живуть…

Герої не вмирають. Вони вічно живуть…

Солдат Дмитро Валентинович Литвин народився 11 листопада 1997 року в селі Рожівка Київської області. З родиною переїхав у Бобровицю, де в 2016 році закінчив Бобровицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів, у 2017-му - Ніжинський професійний ліцей побуту та сервісу. Протягом 2017-2018 років Дмитро проходив військову службу в одному з підрозділів Національної гвардії України, але з початком повномасштабної війни у перший же день долучився до лав Захисників України. Так він потрапив на службу до військової частини А4569 на посаду старшого стрільця та разом з побратимами мужньо захищав Батьківщину від загарбників, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам.

10:39 11.12.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

 Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 08.12.2023р. радіаційний фон  становить 0,012 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

15:55 08.12.2023

«Це не ок»  - «Ні!» жодному  насильству

«Це не ок» - «Ні!» жодному насильству

«Це не ок» - саме таку назву має цьогорічна  інформаційна кампанія Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка проводиться з 25 листопада до 10 грудня. Сьогодні подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок і чоловіків - це не справа кожного, а суспільна проблема. Україна – вільна європейська держава, яка не толерує і не виправдовує домашнє насильство. Безпека в державі починається з безпеки вдома.

12:08 08.12.2023

Дякуємо за подарунки до Дня святого Миколая!

Дякуємо за подарунки до Дня святого Миколая!

День святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають діти. Усі вони в очікуванні веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. На діток, які не відвідують заклади освіти та отримують корекційно-розвиткові послуги на базі  КУ «Бобровицький ІРЦ», з нагоди свята чекали смачні та корисні подарунки, що надав депутат обласної ради, директор ТОВ «Козацьке» Сергій Чубовський.

10:47 08.12.2023

Нові реквізити для оплати послуг розподілу газу

Нові реквізити для оплати послуг розподілу газу

З 1 грудня послуги з розподілу природного газу на території Чернігівської області забезпечує новий Оператор – Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» (згідно з постановою НКРЕКП № 2224 від 29 листопада 2023 року). Що змінилось, а що ж залишиться без змін для споживачів Чернігівщини?

10:13 08.12.2023

На Чернігівщині продовжує працювати «Армія відновлення»

На Чернігівщині продовжує працювати «Армія відновлення»

У рамках цієї урядової програми служба зайнятості залучає безробітних до праці на Перемогу. Силами безробітних, скерованих на суспільно корисні роботи, облаштовуються укриття цивільного захисту, зводяться фортифікаційні споруди, розбираються завали, здійснюються ремонтно-відновлювальні роботи. Також безробітні заготовляють дрова, плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, готують сухпайки для військових.

08:31 08.12.2023

Обговорено актуальні питання вакцинації

Обговорено актуальні питання вакцинації

6 грудня у міській раді відбулась робоча зустріч на тему: «Співпраця задля захисту громади від інфекційних хвороб», на якій були присутні представники міської ради, закладів освіти, медицини та соціального захисту. Ніна Макарова, координатор від ГС «Коаліція за вакцинацію», представила проєкт, його ключові етапи та інструменти, які будуть надані громаді задля подолання проблем із охопленням населення щепленнями. Вона відмітила, що Бобровицька громада брала участь у конкурсному відборі та була обрана для участі в проєкті упродовж наступного року. Команда проєкту і ГС «Коаліція за вакцинацію» сприятиме в кампанії комунікації та адвокації питань імунізації.

14:02 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь