Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 11.07.2023р. радіаційний фон  становить 0,011 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

15:59 11.07.2023

Проведено ремонт спортивного комплексу в с.Кобижча

Проведено ремонт спортивного комплексу в с.Кобижча

Цього року спортивному комплексу Бобровицької ДЮСШ, що розташований в с. Кобижча, виповнюється 20 років. У 2003 році відбулося його відкриття. Побудовали комплекс  за кошти діючого тоді благодійного фонду «Кобижча», заснованого з ініціативи Федора ШПИГА. У цьому році за фінансової підтримки родини Федора ШПИГА на стадіоні проведено значний обсяг ремонтних робіт, а саме: встановили метало-пластикову трибуну для глядачів та близько 400 метрів нового паркану.

14:49 11.07.2023

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

На підвідомчій території діють Правила благоустрою території Бобровицької міської територіальної громади, які повинні дотримуватися підприємства, установи, організації всіх форм власності, приватні підприємці, власники або користувачі присадибних ділянок. Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до Правил, на територіях необхідно проводити комплекс робіт, спрямований на наведення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень, а саме: регулярно знищувати бур'яни, скошувати траву заввишки більше 10 см, видаляти сухостійні дерева та чагарники, сухе та поламане гілля та забезпечувати їх вивезення; проводити заходи, що забезпечують збереження насаджень, квітників, газонів; проводити у повному обсязі заміну засохлих та пошкоджених кущів і дерев, а також насадження нових рослин.

14:37 11.07.2023

Оголошення засідання виконкому

Оголошення засідання виконкому

Бобровицька міська рада повідомляє, що 24 липня 2023 року  о десятій годині в адмінприміщенні  за адресою: вул.Незалежності, 46,  м. Бобровиця відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради.

19:04 10.07.2023

Із щотижневої апаратної наради

Із щотижневої апаратної наради

10 липня під головуванням  в.о. міського голови Геннадія ІВАНЮКА відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники відділів, структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств доповіли про проведену роботу. На нараді обговорено питання благоустрою підвідомчої території, діяльності закладів освіти (організація харчування, ведення електронних журналів та щоденників), організації дозвілля дітей у період канікул в закладах культури та позашкільної освіти.

16:00 10.07.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 10.07.2023р. радіаційний фон  становить 0,011 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

15:37 10.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь