Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНСЬКОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНСЬКОГО ВЕТЕРАНСЬКОГО ФОНДУ МІНВЕТЕРАНІВ

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНСЬКОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНСЬКОГО ВЕТЕРАНСЬКОГО ФОНДУ МІНВЕТЕРАНІВ

Інформуємо про запуск програми “Варто: підтримка ветеранського бізнесу”. Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

12:34 05.07.2023

Основні правила поведінки на воді

Основні правила поведінки на воді

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду. Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді. Знання та виконання цих правил є запорукою безпеки життя, а також отримання задоволення від відпочинку. Необхідно звернути особливу увагу на пояснення правил поведінки на воді дітям.

10:38 05.07.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

      Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 05.07.2023р. радіаційний фон  становить 0,011 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

10:07 05.07.2023

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час жнив!

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час жнив!

            Пора жнив - особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі рослини, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.             Загальновідомо, що в цей напружений час найменша необережність у поводженні з вогнем біля хлібних масивів, кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, випалювання стерні тощо можуть стати причиною пожежі, яка призведе до значних матеріальних втрат.

09:36 05.07.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 04.07.2023р. радіаційний фон  становить 0,011 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

17:04 04.07.2023

Вітання з нагоди професійного свята

Вітання з нагоди професійного свята

Сьогодні, 4 липня, українські поліцейські відзначають своє професійне свято – День Національної поліції України. Національній поліції України цього дня виповнюється 8 років. Перший заступник міського голови Володимир ДАНІШЕВСЬКИЙ привітав поліцейських відділення поліції № 2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області з їх професійним святом та відзначив кращих правоохоронців Подяками Бобровицької міської ради.

13:53 04.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь