Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Освітяни отримували нові знання та вдосконалювали власні  навики на тренінгах

Освітяни отримували нові знання та вдосконалювали власні навики на тренінгах

23-25 серпня в рамках проєкту «Освіта у надзвичайних ситуаціях» педагоги Пісківського ЗЗСО І-ІІІст. ім. П.Г.Тичини взяли участь у тренінгових навчаннях «Тьюторські компетенції сучасного вчителя» та  «Підтримка психологічного здоровʼя та психосоціальна підтримка» за підтримки партнера Street Child Ukraine

14:12 25.08.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 25.08.2023р. радіаційний фон  становить 0,011 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

14:03 25.08.2023

Послідовність дій при реєстрації суб’єктом господарювання програмних реєстраторів розрахункових операцій

Послідовність дій при реєстрації суб’єктом господарювання програмних реєстраторів розрахункових операцій

Суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО), повинен перебувати на обліку в контролюючому органі. Також на обліку має перебувати його господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України (повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП).

12:15 25.08.2023

«Ярмарок вакансій 2023: Робота Є!» реєструйтеся, щоб отримати роботу!

«Ярмарок вакансій 2023: Робота Є!» реєструйтеся, щоб отримати роботу!

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Міжнародної організації з міграції 30 серпня на платформі ZOOM проведе масштабний ярмарок з працевлаштування з провідними роботодавцями для всіх бажаючих українців. Участь у заході повністю безкоштовна для всіх бажаючих. Робота займає значне місце в житті кожної людини. Починаючи з лютого 2022 року життя кожного українця і українки зазнало невиправних та прикрих змін, не виключенням стала й сфера праці. Наразі рівень безробіття в Україні сягнув рекордних 33,3%, а тисячі українців втратили роботу з різних причин. Перед багатьма постає необхідність починати свій кар’єрний шлях з нуля, а роботодавці стикаються з нестачею кадрів, необхідністю перепрофілювання чи релокації бізнесу та пошуком нових працівників.

12:04 25.08.2023

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

 Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровицьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 19.08.2023 року по 25.08.2023 року складено   92 адміністративних матеріали (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 3 особи притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, складено 10 протоколів та притягнуто до відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 ч.1, ч.2 КУпАП) 8 осіб, а також 4 особи притягнуто до відповідальності за неправдивий виклик спеціальних служб(поліції).

12:01 25.08.2023

Лікарі УЗД оволоділи новою методикою обстеження судин

Лікарі УЗД оволоділи новою методикою обстеження судин

22 серпня на базі КНП "Бобровицька опорна лікарня" відбулася зустріч з одними з ведучих спеціалістів в галузі сучасної флебології - судинними хірургами: Мальчиковим Федором В'ячеславовичем та Бондаренком Романом Володимировичем. Було проведено практичний тренінг з лікарями ультразвукової діагностики КНП "Бобровицька опорна лікарня" Скибою О.П., Андрієць А.В., Носенок Н.О. з можливістю роботи на апараті УЗД в реальному часі.

12:08 24.08.2023

24 серпня – День Незалежності України

24 серпня – День Незалежності України

Шановні жителі громади! Сердечно вітаю вас із визначним національним святом – Днем Незалежності України! Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, святом пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за державність, а також приводом подумати про день прийдешній, про майбутні покоління, про нашу спільну відповідальність перед історією.

08:00 24.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь