Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Поліція повідомляє:

Шановні мешканці громади!    Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровнцьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 21.01.2023 року по 28.01.2023 року складено 146 адміністративний матеріал (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 2 особи притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.    До відділення поліції, за вище вказаний період, надійшло 95 звернень громадян. З них 13 правопорушень кримінального характеру, 1 кримінальне правопорушення пов'язане з нанесенням тілесних ушкоджень, 1 кримінальне правопорушення пов'язане з нанесенням тілесних ушкоджень тяжкого ступеня тяжкості, що призвели до смерті чоловіка в результаті побутового конфлікту. 1 кримінальне правопорушення пов'язане з незаконною порубкою дерев. 1 кримінальне правопорушення пов'язане з несплатою аліментів, 1 кримінальне правопорушення пов'язане з невиконанням рішення суду, 1 кримінальне правопорушення пов'язане з незаконним зберіганням наркотичних засобів, 6 крадіжок майна. 1 кримінальне правопорушення пов'язане з незаконним поводженням з тваринами. Житель м.Бобровиця жорстоко вбив собаку, розчленувавши її. Тривають слідчі дії.     Поліцейські відділення поліції № 2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області продовжують заходи щодо попередження шахрайських дій. під час яких проводиться роз’яснювальна робота мешканцям Бобровицької та Новобасанської громад. Застерігаємо громадян від шахраїв, які привласнюють кошти під приводом «пригону» авто з-за кордону. Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в Інтернеті та закликають сплачувати за товар тільки після йото отримання.

16:30 31.01.2023

На Чернігівщині існує ризик зриву опалювального сезону

   АМУ звернулась до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з закликом зупинити списання коштів з рахунків підприємств теплоенергетики монополістом «Нафтогаз Трейдинг», адже таке списання призведе до зриву опалювального сезону.    У 2022 році центральна влада не виконала норми Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» та не виділила 14 млрд грн на компенсацію різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та гарячої води, кажуть в Асоціації міст України. При цьому органи місцевого самоврядування та їх комунальні підприємства стримали тарифи на тепло для населення самостійно.

12:34 30.01.2023

БОТУЛІЗМ – ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО

Незважаючи на численні попередження медиків про ризики захворіти на ботулізм, потужну масово-роз’яснювальну роботу щодо небезпеки вживання продуктів харчування, які можуть призвести до цього небезпечного захворювання, громадяни, ігноруючи переконливі прохання лікарів не використовувати в їжу, наприклад, в’ялену непатрану рибу, продовжують опинятися на лікарняних ліжках у стані, що загрожує життю людини. Так у  цьому році перший випадок отруєння ботулотоксином на Чернігівщині: 8-річна жителька Ніжинського району після можливого вживання копченої річної риби 11 січня потрапила до реанімаційного відділення КНП «Чернігівська обласна дитяча лікарня» у важкому стані з діагнозом «ботулізм», який встановлено клінічно.

16:52 19.01.2023

Вступ до закладів вищої освіти Державної служби з надзвичайних ситуацій України

Рятувальники Ніжинського районного управління запрошують юнаків та дівчат, які прагнуть отримати професію пожежного-рятувальника та готові стати на стежину професійних вогнеборців, вступати на денну форму навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти Державної служби України з надзвичайних ситуацій - Національний університет цивільного захисту України (м. Харків), Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Правила прийому до закладів вищої освіти ДСНС України у 2023 році, розміщені на веб-сайтах відповідних навчальних закладів.    На першому (бакалаврському) рівні здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями: пожежна безпека, цивільна безпека, психологія, хімічні технології та інженерія, екологія та комп’ютерні науки.    Під час навчання здобувачі вищої освіти забезпечуються форменим одягом, комфортними умовами проживання в курсантському гуртожитку, триразовим харчуванням, грошовим забезпеченням, безкоштовним медичним обслуговуванням та мають можливість займатися спортом.    Після закінчення закладу вищої освіти цивільного захисту випускникам присвоюється офіцерське звання та гарантовано працевлаштовують.

14:56 18.01.2023

З 1 грудня на Чернігівщині розпочинається заборона на лов раків

Чернігівський рибоохоронний патруль повідомляє, що з 1 грудня 2022 року по 30 червня 2023 року (включно) в області триватиме заборона на вилов річкових раків на період їх спарювання, винощування ікри та першої линьки. Заборону встановлено з метою забезпечення охорони цього виду водних біоресурсів під час їх природного відтворення і збільшення запасів у водоймах Чернігівської області. Враховуючи рекомендації Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук України в Управлінні Державного агентства меліорації та рибного господарства у Чернігівській області виданий наказ від 21 листопада 2022 року № 109-од.

12:42 30.11.2022

Робота громад в умовах воєнного стану та результати роботи Асоціації міст України в першій половині жовтня

Уся корисна інформація зібрана в електронному дайджесті: - Хто блокує надання фінансової допомоги між громадами і що пропонує Асоціація міст для вирішення цієї проблеми; - Чи будуть підняті тарифи на опалення; - Скільки грошей, коли і як отримають громади для стабільного проходження опалювального сезону; - Чому Мінфіну треба переглянути обсяги базової та реверсної дотацій для громад в Держбюджеті-2023; - Про що домовились Голова АМУ Віталій Кличко та Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн в питаннях відбудови України. Детальніше за посиланням: https://auc.org.ua/sites/default/files/library/daydzhest_amu1-14.10.22.pdf -- Чернігівське РВ АМУ Офіс реформ у Чернігівській області

12:51 17.10.2022

Опалювальний сезон: чого чекати споживачам?

Поширення у ЗМІ недостовірної інформації щодо припинення діяльності газорозподільних компаній можуть дестабілізувати ситуацію в суспільстві та негативно вплинути на роботу Операторів ГРМ, а отже, і функціонування критичної інфраструктури. В зв’язку з цим ми хочемо наголосити: АТ «Чернігівгаз» є єдиною компанією, яка забезпечує  стабільність газопостачання для 357 тисяч побутових споживачів області та 2,4 тисяч промислових і комунальних об’єктів. Вона є оператором критичної інфраструктури, і має колектив із 2100 високопрофесійних працівників, який вдалося зберегти навіть в умовах воєнного стану. Досвід роботи компанії у газорозподільній галузі складає 65 років.

10:27 03.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь