Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Громадська організація “Вектор прав людини” інформує

Яку допомогу можна отримати? • Індивідуальні психологічні онлайнові консультації; • приєднатись до психотерапевтичних онлайнових груп підтримки, де люди зі схожими проблемами діляться своїм досвідом та зі спеціалістами(-ками) знаходять шляхи їх подолання; • консультації з правових питань, які виникають на території України та закордоном щодо соціальних гарантій для людей з інвалідністю.

11:26 02.09.2022

ТОВ «Чернігівгаз Збут» продовжує повертати переплати клієнтам

Станом на 29 серпня поточного року ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», повернуло клієнтам понад 3,6 млн гривень переплат та помилково сплачених коштів. В компанії наголошують: виплати здійснюються щоденно і в порядку черговості надходження заяв. Так, протягом червня-серпня кошти повернули 1736 заявникам. «Ми розуміємо всю складність ситуації і робимо все залежне для прискорення процесу виплат. Звичайно, нашим побутовим споживачам було б простіше, якби вони мали змогу відстежувати рух черги в онлайн форматі. На жаль, втілення цієї ідеї в життя потягне за собою додаткові витрати на розробку відповідного програмного забезпечення. Ми вважаємо, що доцільніше спрямувати ці кошти на повернення переплат», — підкреслив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» В’ячеслав Зозуль.

15:38 31.08.2022

Медзаклади Чернігівщини потребують працівників

У нинішній нелегкий час кожен з нас може бути корисним суспільству. Є медична освіта? Тоді вас чекають у медзакладах області! Робота є для лікарів різних профілів, сестер медичних, фельдшерів, молодших медичних сестер. Щодо лікарів, то потрібні лікарі загальної практики-сімейні лікарі, терапевти, педіатри, невропатологи, хірурги, анестезіологи тощо. Медпрацівників шукають у Коропі, Варві, Сновську, Борзні, Срібному, Ріпках, Чернігові, а також на Ічнянщині, Городнянщині, Сосниччині, Ніжинщині. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується близько 30 вакансій в сфері охорони здоров’я.

16:41 29.06.2022

Про створення Центрів безпеки

За статистикою, понад 40 % усіх пожеж відбуваються у сільській місцевості. Під час таких пожеж гинуть люди, отримують значні ушкодження оселі та майно громадян, а також культурна спадщина, а господарства зазнають чималих збитків. Найбільш гостро стоїть питання організації гасіння пожеж у місцевостях, де існує багато населених пунктів, до яких перший пожежно-рятувальний підрозділ може прибути тільки через значно триваліший час, ніж нормативні 20 хвилин. Концепція реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, схвалена розпорядженням Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2014 № 333-р, відносить до основних повноважень органів місцевого самоврядування базового рівня (об’єднаних територіальних громад) забезпечення гасіння пожеж, що передбачає подальший розвиток наявних і утворення нових місцевих пожежно-рятувальних підрозділів, а також розвиток добровільного пожежного руху у всіх населених пунктах Ніжинського району.

15:19 13.06.2022

Як забезпечити собі безпеку під час війни?

Під час війни важливо вміти попіклуватись про себе та своїх близьких, а робити це потрібно правильно. Тому ЄС спільними зусиллями з МОМ розробили п’ять основних правил безпеки, щоб запобігти ризикам під час евакуації з небезпечних районів, в яких проходять бойові дії:

11:47 25.05.2022

Де на Чернігівщині можна придбати газове обладнання

Люди звертаються з питаннями про те, де можна придбати газове обладнання, адже багато магазинів у Чернігові та області досі не відновили повністю своєї роботи, або ж відсутні поставки. Таке обладнання можна придбати через всі Клієнтські простори 104.ua в регіоні – газові котли, колонки, плити, водонагрівачі (бойлери), радіатори опалення, димоходи, сигналізатори газу та модеми тощо.

15:48 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь