Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

З початку війни Фонд виплатив 4,4 млн грн допомог на поховання родинам померлих працівників

Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжує у повному обсязі здійснювати для українців всі види виплат матеріального забезпечення. Зокрема, штатно фінансуються допомоги на поховання.

14:21 06.05.2022

Кількість онлайн-платежів за газ зросла на 19% за час воєнного стану

У березні кількість платежів онлайн за газ від побутових клієнтів постачальників, що працюють під брендом “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, зросла на 19%. Загалом же за останній рік цей показник виріс аж на 45%. Клієнти ТОВ “Чернігівгаз Збут” обирають оплату онлайн, тому що вона не лише безпечна та зручна, але ще й вигідна. Адже при сплаті за спожитий газ за допомогою онлайн-сервісів комісія не нараховується, тобто становить 0%. 

15:47 20.04.2022

Перетин кордону чоловіками під час воєнного стану

На період дії воєнного стану забороняється виїзд за межі країни громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років, водночас це обмеження не застосовуються до окремих категорій осіб. Зокрема, за інформацією Державної прикордонної служби, згідно з вимогами законодавства обмеження щодо перетину кордону на виїзд з України не застосовуються до осіб:

15:41 20.04.2022

Сплата комунальних послуг в умовах воєнного стану

Насамперед зазначимо, що в умовах воєнного стану Кабінет Міністрів України постановою від 5 березня 2022 року № 206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану» заборонив:

16:08 11.04.2022

В 2022 році АТ «Чернігівгаз» проінвестує в газорозподільні мережі регіону понад 60 млн грн

У 2022 році АТ «Чернігівгаз» інвестує в оновлення газорозподільних мереж області 61,2 млн грн. Ця сума буде спрямована на заміну газопроводів, газорегулюючого обладнання, а також реалізацію проектів редизайну мереж. В поточному році АТ «Чернігівгаз» прокладе 4,7 км нових підземних і надземних газопроводів у селах Вересоч, Дащенки, Ладан, Заїзд та в Чернігові. Зокрема, буде проведене кільцювання, яке дозволить вивести з експлуатації надлишкові газопроводи.

16:19 23.02.2022

Безпечний газ: як запобігти надзвичайним ситуаціям у побуті

Протягом останніх кількох років в Україні збільшилася кількість надзвичайних ситуацій, пов’язаних із використанням природного газу в побуті. З чим це пов’язано та як попередити трагедії, розповіли начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління Держпраці в Чернігівській області Ярослав Падалка та технічний директор АТ «Чернігівгаз» Сергій Савченко.

15:41 18.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь