A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Жителі Сухині отримали консультації лікарів

20 квітня лікарі Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзний прийом громадян у Сухині. У фельдшерському пункті громадського здоров’я провели обстеження та надали кваліфіковані консультації  дітям і дорослим Аліна ДОРОШЕНКО, лікар загальної практики - сімейної медицини, завідувач Бобровицької міської лікарської амбулаторії; Ярослав ЄРОХІН, лікар-педіатр; Наталія НАУМЕЦЬ, фельдшер, завідувач ФП; Вікторія ЧАПЛАЙ, медична сестра.

16:37 20.04.2023

КНП «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги» інформує

Як захистити себе від смертельних інфекцій просто зробивши щеплення?  Щеплення захищають людство від багатьох інфекційних захворювань. Держава забезпечує громадян безоплатними вакцинами проти найбільш небезпечних хвороб. Ці вакцини внесено до Календаря профілактичних щеплень.

09:26 20.04.2023

Інформуємо

Бобровицький відділ державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області повідомляє, що згідно з наказом Міністерства юстиції України № 833/5 від 02.03.2023 реорганізовано Бобровицький відділ державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції шляхом приєднання до Ніжинського відділу державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Встановити, що Ніжинський відділ державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції є правонаступником відповідного реорганізованого відділу державної виконавчої служби. Згідно з наказом 05.04.2023 № 251/7 Бобровицька міська та Новобасанська сільська територіальні громади відносяться по територіальній юрисдикції до Ніжинського відділу державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Східного міжрайонного територіального управління Міністерства юстиції. Кореспонденцію прошу направляти до Ніжинського відділу державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області за адресою: місто Ніжин вул. Богуна 8.

12:14 19.04.2023

Про об’єкти приватизації

У разі виникнення питань та для отримання додаткової інформації стосовно процедури приватизації майна просимо звертатися до Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернігівській області за адресою: м.Чернігів, пр.-т Миру,43 тел. (0462)676225, ел.адреса: Chernigiv@spfu.gov.ua  

11:28 19.04.2023

Новий випадок африканської чуми свиней в Чернігівській області

     У Чернігівській області (с. Кіколи, Ічнянської територіальної громади, Прилуцького району) зафіксовано спалах африканської чуми свиней у дикого кабана, повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області. 28.03.2023 року було виявлено труп дикого кабана  на території Ічнянського національного природного парку (біля с. Кіколи, Ічнянської територіальної громади, Прилуцького району).

14:35 18.04.2023

Захворюваність на коронавірусну інфекцію СОVІD-19

Бобровицьке відділення ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що на Бобровиччині з початком реєстрації випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СОVІD -19   станом на 13.04.2023р.  зареєстровано 3567 випадків  захворювань.

17:01 13.04.2023

ПАМ'ЯТКА ДЛЯ ГРОМАДЯН ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ ВЕЛИКОДНЯ

Громадяни, пам’ятайте! Перебуваючи у місцях із масовим скупченням людей, необхідно дотримуватись правил безпеки життєдіяльності. Знаходячись у місцях з масовим перебуванням людей не захаращуйте евакуаційні шляхи і виходи. Перебуваючи в культових закладах будьте особливо обережні при використанні відкритого вогню.

16:32 13.04.2023

Чернігівська філія Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" запрошує на навчання

Уряд розширив перелік тих, хто може отримати допомогу від Центру зайнятості. Йдеться про спеціальний ваучер на професійну перепідготовку, підвищення кваліфікації та навчання. За допомогою нього охочий може опанувати нові навички та професії, щоб знайти роботу, яка затребувана на ринку праці.

10:36 13.04.2023

Що робити родичам військовослужбовця, який зник безвісти чи потрапив у полон

Триває війна України за свою незалежність. Українські воїни потрапляють у полон, деякі вважаються зниклими безвісти. Фахівці системи БПД зібрали інформацію для близьких зниклих або полонених військовослужбовців про те, що робити і куди звертатися, щоб відшукати їх.

08:23 13.04.2023

Пам'ятка щодо дотримання громадянами Правил безпеки на залізничному транспорті

З початку поточного року на станціях, розташованих в межах виробничого підрозділу Київська дирекція залізничних перевезень, яка забезпечує перевезення пасажирів і вантажів по території 4 областей, станом на 16.03.2023 року,рухомим складом травмовано 5 громадян, з них 2 смертельно, а саме: станції Спартак 1 смертельний, ім. Г. Кірпи 1 травмований, Сорочий Брід 1 травмований, Ніжин 1 травмований,, Вишневе 1 смертельний

10:39 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь