Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

До високого сезону Укрпошта та eBay запустили спільну кампанію на підтримку українських МСБ

Всі підприємці, що зареєструються на платформі з 25 жовтня до кінця року, матимуть спеціальні умови. Так, для нових бізнес-клієнтів комісія за магазин на eBay протягом перших трьох місяців складатиме 0%. Також вони отримають підвищені ліміти на виставлені для продажу товари, доступ до навчального курсу і супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати магазин і запустити промо товари. Деякі клієнти також зможуть отримати додатково до 200 безкоштовних оголошень та спеціальну підтримку від команди eBay. Щоб скористатися цією спеціальною пропозицією від Укрпошти та eBay експортерам достатньо перейти за посиланням та заповнити форму https://export.ebay.com/ua/ukraine_post/  

11:37 23.11.2021

Перевага ТОВ «Чернігівгаз Збут» – оплата за електроенергію одним рахунком

Бізнес може сплачувати за послугу з постачання електроенергії та послугу з її розподілу за одним рахунком від компанії-постачальника. З жовтня 2021 року ТОВ «Чернігівгаз Збут», який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», надає можливість клієнтам – юридичним особам зекономити свій час і спростити ведення бухгалтерії. Відтепер замість оплати двох рахунків – за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії двом окремим компаніям – клієнт може сплачувати всього один рахунок, який виставляє персональний менеджер компанії-постачальника.

15:46 16.11.2021

ФССУ прийняв до оплати е-лікарняні на 1 млрд гривень

Е-лікарняні на вже понад 1 мільярд гривень були прийняті Фондом соціального страхування України з початку їх впровадження у червні 2021 року. Загалом до оплати прийнято більше 530 тисяч електронних листків непрацездатності. З усіх лікарняних, які роботодавці подали до Фонду на фінансування у листопаді, 81,7% – електронні. Ще 18,3% – паперові лікарняні. Більшість з цих паперових листків непрацездатності були видані ще до 01 жовтня, коли відбувся повний перехід на електронний формат, однак передані працівниками своїм роботодавцям лише нещодавно, або за якими було затримано подання заяви-розрахунку.

14:20 15.11.2021

На пожежі загинула людина

13 листопада о 08:00 до Служби порятунку "101" у м. Бобровиця надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Садова, 11. м. Бобровиця. На місце події оперативно прибуло відділення 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини в складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. Рятувальники о 08:05 пожежу ліквідували. На місці пожежі виявлено тіло загиблої громадянки. Ймовірно - пожежа виникла через власну необережність загиблої в поводженні з вогнем.

12:03 15.11.2021

Комунальна установа «Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради інформує

Комунальна установа «Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради інформує про можливість отримання комплексної реабілітації ветеранам війни, членам їх родин та сім’ям загиблих воїнів за адресою: м.Чернігів, провулок Вокзальний, 1. Основною метою діяльності Центру є – збереження та відновлення психічного та фізичного здоров’я отримувачів послуг, досягнення соціально-психологічного благополуччя, зниження частоти та тяжкості наслідків перенесених бойових психічних травм у формі гострих стресових реакцій, профілактика агресивної та саморуйнівної поведінки, усунення чи максимально можлива компенсація обмежень життєдіяльності відповідно до вимог чинного законодавства України.

16:07 09.11.2021

Соціально-економічне становище Чернігівської області в січні–вересні 2021 року

НАСЕЛЕННЯ Чисельність наявного населення в області, за оцінкою, на 1 вересня 2021р. становила 966,3 тис. осіб. Упродовж січня–серпня 2021р. кількість жителів Чернігівщини зменшилася на 10442 особи. Порівняно із січнем–серпнем 2020р. обсяг природного скорочення збільшився на 2097 осіб. Упродовж січня–серпня 2021р. народилися 3587 малюків. Кількість померлих склала 13512 осіб. 

16:25 08.11.2021

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: 130 тисяч причин уважно перевіряти платежі та зберігати чеки

Із січня по жовтень 2021 року ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», отримало майже 130 тисяч гривень платежів, які дуже важко ідентифікувати. «За 10 місяців поточного року ми отримали понад 960 заяв про повернення або перенесення помилково сплачених коштів. Переважна більшість таких випадків спричинена некоректним заповненням або і взагалі відсутністю інформації в графі «Коментар до платежу», у результаті, тисячі гривень «випадають у залу очікування»», — зазначає начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Марина Войтенко.

16:06 08.11.2021

Сталася пожежа в житловому будинку

05 листопада 2021 року сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Бобровицька ТГ, м. Бобровиця, вул.Богдана Хмельницького, 14. Вогнем знищено веранду на площі 12 м. кв., пошкоджено стіни та майно. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власниці будинку. За допомогою ланки ГЗДС врятовано власницю та передано працівникам швидкої допомоги з попереднім діагнозом опіки кінцівок рук І-ІІ ступеню та отруєння чадним газом. Рятувальники Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області звертаються до населення Ніжинського району з наполегливим проханням дотримуватись правил безпечного поводження з вогнем.

15:56 08.11.2021

Рятувальники закликають батьків дбати про безпеку своїх дітей!

У період вимушених канікул питання безпеки маленьких громадян набуває особливої актуальності, адже вони найвірогідніше залишаться без належної уваги дорослих і в пошуках розваги вигадують небезпечні ігри. Внаслідок цього наші маленькі громадяни отримують травми, або ще гірше - втрачають життя.   Дитячі пустощі з вогнем, гра з піротехнічними виробами, самостійне відвідування дітьми місцевих водойм, покинутих будівель, самовільне користування печами, газовими або електричними приладами, недотримання заходів безпеки в разі виявлення боєприпасів або підозрілих предметів - найпоширеніші причини надзвичайних подій із наслідками. Підростаючому поколінню необхідно постійно нагадувати до яких тяжких наслідків призводить порушення заходів безпеки та роз’яснювати, як поводити себе, щоб уникнути лиха.

14:28 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь