A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Проведення заходів до Дня Європи в закладах загальної середньої освіти

День Європи – щорічне святкування миру і єдності, спрямоване на поширення ідей європейської ідентичності. Це, насамперед, можливість долучитися до європейських цінностей. З цією метою в закладах загальної середньої освіти пройшов тиждень Європи. Під час тижня проводились  заходи, присвячені  святкуванню Дня Європи в Україні. Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у  становленні  України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

15:08 17.05.2021

Відзначення Дня Європи

Згідно з Указом Президента України від 19 квітня 2003 року № 339/2003 щорічно в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи, який є особливим для нашого народу. Адже українську державу та Європейський Союз єднають спільні цінності, історія та культура.

13:04 17.05.2021

Свято «Пісня лине солов'їна»

Яке це диво - українська народна пісня! Кого тільки не полонила її вічна краса. Українська пісня - то живий скарб, що йде від покоління до покоління, несучи радість чи смуток, чаруючи людську душу, даючи їй силу й натхнення. Любов до рідного краю, мови починається з пісні. Про це вихованці драматичного гуртка «Дзвіночок» Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості», керівник Лупина Світлана Миколаївна,  розповідали на святі «Пісня лине солов’їна». Гуртківці згадали безліч українських пісень, у їх виконанні прозвучали календарно-обрядові, колискові, сумні і жартівливі пісні... Діти зрозуміли, що українська пісня - це душа нашого народу, необхідна, як земля, повітря, вода, хліб.

12:54 17.05.2021

Відзначення Міжнародного дня сім'ї

15 травня, вся країна відзначала Міжнародний день сім’ї відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН. Класовод 2 класу Бобровицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Віра Жолак разом із соціальним педагогом Наталією Маткасимовою  підготували виховну годину «Без сім’ї немає щастя на землі». Сім’я є берегинею людських цінностей, культури та розвитку, і завжди залишатиметься основним елементом суспільства. Адже сім’я – це той міцний фундамент, на якому стоїть наша держава. Саме про це розповідала Наталія Маткасимова дітям під час заходу. Після перегляду презентації про родинні стосунки, педпрацівники закладу запропонували дітям скласти родинні дерева. Також здобувачі освіти із задоволенням відповідали на загадки та згадали казки й оповідання про родинні стосунки. Разом з дітками прийшли до висновку, що увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь та взявши у спадок усе найкраще, українські родини зберігають і передають нащадкам культурні цінності нашого народу, національні традиції та розуміння, що таке любов, душевний затишок і добро. Саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу, підтримку та оптимізм.

12:40 17.05.2021

Урочиста подія

13 травня в Бобровицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 відбулася урочиста подія: вручення Грамоти Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом». Високу відзнаку отримала Борисенко Валентина Григорівна, спеціаліст  вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист.

12:30 17.05.2021

Акція «Запобігти, врятувати, допомогти!»

Згідно річного плану Озерянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 14 травня проведено акцію «Запобігти, врятувати, допомогти!» з працівниками ДСНС, поліції та служби газу. Такі заходи проводяться, щоб нагадати дітям про елементарні правила безпеки, правила поведінки в надзвичайних ситуаціях, при пожежі.

12:26 17.05.2021

Відзначення Дня Європи в Козацькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Із 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента від 19.04.2003 № 339/2003. День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що грунтується на спільних  цінностях та інтересах.

11:29 14.05.2021

Година класного керівника до Дня Європи.

Здобувачі освіти 5-А класу Бобровицького ліцею на годині класного керівника (Лариса Глушко) дізналися про країни Європи, історію виникнення Європейського Союзу, цікаві факти про країни та Європейський Союз. Учні з цікавістю переглянули відеоролик «Парад країн Європи».

10:30 14.05.2021

Участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка "Золологічна галерея"

У березні поточного року в закладах освіти області комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея». Цьогоріч на Конкурс представлено 78 робіт серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Бобровицької,  Борзнянської,  Корюківської, Ніжинської, Новгорода-Сіверської,  Носівської, Прилуцької, Чернігівської міських рад, Бахмацької, Новгорода-Сіверської, Ріпкинської,  Сосницької районних рад, Лосинівської селищної ради, Вертіївської, Комарівської, Новобасанської сільської ради та закладів обласного підпорядкування. Журі Конкурсу оцінювало творчі роботи учасників за критеріями, зазначеними в Умовах проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея», а саме: художня виразність, реальність вигляду і характерних ознак птахів і ссавців регіону, зоогеографічних областей світу, оригінальність композиційного рішення, індивідуальність і креативність творчого почерку.

10:25 14.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь