A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Акція учнівської молоді "Від роду і до роду збережем традиції народу"

У грудні 2020 року – травні 2021 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проведена щорічна обласна краєзнавчо-патріотична акція учнівської молоді «Від роду і до роду збережем традиції народу» (заочно), яка започаткована в 2015 році.

15:58 22.06.2021

«Країна ображених речей»

Наші діти багато знають про все, що їх оточує в довкіллі. Вміють себе поводити, знають, що таке бути добрими, чемними, охайними. Відповідно до Базового компоненту щодо розвитку у дітей пізнавальної діяльності, збагачення знань про предмети, що їх оточують (меблі, посуд, іграшки, одяг) було проведено пізнавальну розвагу «Країна ображених речей». Виховували у дітей дбайливе ставлення до своїх речей, розвивали спостережливість, вчили вживати добрі слова (вихователі Вікторія Семененко, Вікторія Пастух, Юлія Юрковська та музичний керівник Олена Циба).

12:50 22.06.2021

Чарівний світ книги

03 червня вихованці Бобровицького закладу дошкільної освіти «Веселка» завітали до Комунального закладу «Публічна бібліотека». Під час екскурсії «Бібліотека запрошує найменших читачів», діти поринули у неймовірний книжковий світ. Бібліотекарі познайомили дітлахів із бібліотекою та її головною цінністю – книгою; організували для малят цікаву подорож книжковим містечком, завдяки якому діти познайомилися з історією виникнення книги, правилами користування бібліотекою та бережливим ставленням до книжок.

12:46 22.06.2021

Підсумки обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій край»

Вихованці Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» вже не перший рік беруть участь у виставці-конкурсі декоративно-ужиткового й образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», яка  щорічно проводиться в м. Чернігів на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

12:34 22.06.2021

Краса природи і витвір людських рук для нас

15 червня педагогічний колектив Бобровицького ліцею здійснив незабутню поїздку в с. Нові Петрівці до Національного парку «Межигір'я».  Унікальне розташування парку поруч із стародавнім Вишгородом приваблює  своєю красою та потужною енергетикою, яку відчуваєш із перших хвилин, ступаючи на його територію.

11:40 22.06.2021

Вивчаємо рідний край

Вивчаючи рідний край, колектив Озерянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  відвідав Корюківський район, а саме, заміський комплекс «Бреч».

10:47 18.06.2021

Учні-переможці олімпіад, конкурсів в рамках проєкту «Іду з дитинства до Тараса»

17 червня 2021 року учні-переможці олімпіад, конкурсів в рамках проєкту «Іду з дитинства до Тараса», який успішно проводиться для здобувачів освіти різних областей України багато років поспіль, відвідали місто Канів та Чернечу гору.

09:08 18.06.2021

До уваги керівників освітніх закладів та педагогічної громадськості!

Українським інститутом національної пам’яті до 25-річчя від дня ухвалення Конституції України підготовлено інформаційні матеріали   (додаються), які можна використати під час підготовки та проведення заходів. 

10:21 16.06.2021

Перемога у турнірі "Супер кодер"

З метою підготовки учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти до участі в інтелектуальних змаганнях із інформатики 12 червня 2021 року на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського відбувся фінальний очний етап турніру «Супер кодер».

15:56 14.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь